Σάββατο 26 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΒΟΥΛΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΛΑ.Ο.Σ.
Αντιγράφει ο ένας τον άλλο...

Σαν να προέκυψε από προσυνεννόηση ήταν ο άτυπος διάλογος που είχαν χτες από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, επιβεβαιώνοντας την κοινή τους πρεμούρα να χτυπηθεί το κίνημα, να σκύψει ο λαός το κεφάλι και να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα που προβλέπει το μνημόνιο.

Σχολιάζοντας το αντιΚΚΕ παραλήρημα του Γ. Παπανδρέου, ο Καρατζαφέρης είπε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα αισθάνθηκα σαν να ήταν Πάσχα. "Είδομεν το φως το αληθινό", κύριε πρωθυπουργέ - ισχύει για εσάς αυτό - πράγματι, οι διαπιστώσεις οι οποίες κάνατε πριν από λίγο, είναι οι διαπιστώσεις του συνόλου του ελληνικού λαού. Οσο τις έλεγε ο ΛΑ.Ο.Σ., εμείς παίρναμε "ετικέτες" - δεν ξέρω βέβαια ποια ετικέτα θα έχετε εσείς αύριο από τον "Ριζοσπάστη", αλλά είναι μία πραγματικότητα».

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησε ευθέως να χτυπηθούν οι εργατικοί αγώνες: «Γιατί η Πολιτεία δεν εφαρμόζει το νόμο όσες φορές χρειάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες με τα γεγονότα στο λιμάνι του Πειραιά; Εφόσον γνωρίζετε το σωστό, γιατί δεν πράξατε το σωστό προς αποκατάσταση της νομιμότητας; Είναι ένα ερώτημα, το οποίο νομίζω πρέπει να απαντηθεί προς όλους εκείνους για τους οποίους σήμερα κάνατε μνεία, και πολύ σωστά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ