Σάββατο 22 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σε ελβετικό έδαφος

Στην Ελβετία, όπου θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του για την τελική φάση του Μουντιάλ, βρίσκεται από χτες η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. «Ο στόχος μας είναι να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να δείξουμε στη Νότια Αφρική το καλύτερο αγωνιστικό μας πρόσωπο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» ανέφερε ο Οτο Ρεχάγκελ και πρόσθεσε: «Στην Ελβετία θα δώσουμε δύο φιλικά με ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτές που θα αντιμετωπίσουμε στην τελική φάση. Συμμετέχουμε σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο και σε έναν όμιλο με πολύ δύσκολες ομάδες. Τα συναισθήματα είναι διαφορετικά από ότι στο Euro, γιατί τώρα θα αντιμετωπίσουμε ομάδες από όλο τον κόσμο, που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά».

Οι «γαλανόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό με αντίπαλο τη Βόρεια Κορέα (25/5) και το επόμενο με την Παραγουάη (2/6). Την 1η Ιουνίου ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας θα ανακοινώσει την τελική 23άδα που ταξιδέψει στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής. Σε περίπτωση τραυματισμού ή οποιουδήποτε άλλου απροόπτου, επιτρέπονται αλλαγές.

Την 25άδα που ταξίδεψε στην Ελβετία αποτελούν οι Σηφάκης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κυργιάκος, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Νίνης, Χαριστέας, Σαλπιγγίδης, Καπετάνος, Γκέκας, Σαμαράς, Μάκος, Πατσατζόγλου, Μαλεζάς, Πρίττας, Τζαβέλλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ