Κυριακή 16 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΚΥΠΡΟΥ
Αντιιμπεριαλιστική Συνάντηση στη Μυτιλήνη

Η Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει στις 22-23 Μάη στη Μυτιλήνη ανοιχτή εκδήλωση αφιερωμένη στην πάλη των λαών κατά των ιμπεριαλιστικών σχεδίων στην περιοχή, με καλεσμένους από Τουρκία και Κύπρο.

Η πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ εντάσσεται στην καμπάνια της ενάντια στο ΝΑΤΟ συνολικά και το ρόλο του στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και τη δράση για την επιστροφή όλων των ελληνικών στρατευμάτων από το εξωτερικό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μάη στις 19.00 στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης, ενώ το πρωί θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση των αντιπροσωπειών της ΕΕΔΥΕ (με επικεφαλής την γενική γραμματέα Βέρα Νικολαΐδου), της Επιτροπής Ειρήνης Τουρκίας (με επικεφαλής την πρόεδρο Ulku Ozbir) και του Παγκύπριου Συμβούλιου Ειρήνης (με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιαννάκη Σκορδή). Στην αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συμβούλιου Ειρήνης θα συμμετέχει και Τουρκοκύπριος συναγωνιστής.

Την Κυριακή 23 Μάη, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια πορεία Ειρήνης του νησιού με την συμμετοχή των καλεσμένων από το εξωτερικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ