Τρίτη 11 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΘ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αξίζουν παλλαϊκή καταδίκη

Τη δίωξη της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης της Αννας Ανανιάδου καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η απαράδεκτη και αντιδημοκρατική δίωξη της δημοσιογράφου του "Ριζοσπάστη" Αννας Ανανιάδου από το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ είναι ένα ακόμη δείγμα του κατήφορου που μπορεί να πάρει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός. Αιτία της απόφασης για 10μηνη διαγραφή της από μέλος της ΕΣΗΕΜΘ είναι η πολιτική δράση μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ και η παρέμβαση σε δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3, όπου διαβάστηκε το "απεργιακό δελτίο του ΠΑΜΕ".

Η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ καταγγέλλει τη δίωξη της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης της Αννας Ανανιάδου. Η ενορχηστρωμένη επίθεση για τρομοκράτηση των εργαζομένων βρίσκει στο ίδιο μετερίζι την κυβέρνηση, την ΕΕ, την πλουτοκρατία και όσους έχουν ταχθεί να τους υπηρετούν, όπως μια μικρή μερίδα δημοσιογράφων. Ο στόχος τους είναι να σκύψουν το κεφάλι οι εργαζόμενοι, ώστε εύκολα να τους χειραγωγούν και να παραμένουν υποταγμένοι.

Η πολιτική και συνδικαλιστική δίωξη της δημοσιογράφου του "Ριζοσπάστη" αξίζει μόνο την καταδίκη από το λαό, από τα συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς, από κάθε άνθρωπο που υπερασπίζεται τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ