Παρασκευή 16 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Στον... αέρα η ΑΕΚ

Mετά την επιστολή που απέστειλε η ΕΟΚ ζητώντας για λογαριασμό της ΑΕΚ νέα παράταση στην προθεσμία εξόφλησης του χρέους της και άρση της απαγόρευσης διεθνών μεταγραφών, το μπαλάκι βρίσκεται πλέον στην πλευρά της FIBA, η οποία πάντως αρνείται να κάνει για την ώρα το παραμικρό σχόλιο. Την ίδια ώρα η Ευρωπαϊκή Ενωση Καλαθοσφαιριστών (UBE) παρενέβη με επιστολή της προς τη FIBA και ζητά να μη γίνει δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ. Και όλα αυτά περίπου μια εβδομάδα πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα (Α1). Την ίδια ώρα η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του προέδρου του ΠΣΑΚ Λάζαρου Παπαδόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε «ντροπή για το ελληνικό μπάσκετ» τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ.

  • Χοντραίνει το παιχνίδι στην υπόθεση του πρώην «ερυθρόλευκου» παίκτη Κρις Μόρις και των χρημάτων που ισχυρίζεται ότι του οφείλει ο Ολυμπιακός. Μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου (και συγγενικό πρόσωπο του ατζέντη του παίκτη) παρενέβη εγκαλώντας τον κομισάριο του ΝΒΑ Ντέιβιντ Στερν επειδή δεν προστατεύει τα συμφέροντα των Αμερικανών επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών! Προειδοποιεί ότι θα φτάσει το θέμα όσο πιο ψηλά μπορεί και ούτε λίγο ούτε πολύ φτάνει στο σημείο να κατηγορήσει τους Ευρωπαίους για ρατσιστική συμπεριφορά! Την ίδια ώρα και ο Ντέιβιντ Ρίβερς υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός οφείλει και σε αυτόν χρήματα.
  • Xωρίς τον Μάικ Μπάτιστ θα αρχίσει τις υποχρεώσεις τους για την Ευρωλίγκα (21/22 Οκτώβρη) και τις αντίστοιχες για το πρωτάθλημα της Α1 (24 Οκτώβρη) ο Παναθηναϊκός, αφού ο παίκτης υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός για 20 ημέρες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ