Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενας νεκρός από συμπλοκή με αστυνομικούς

Ενας νεκρός ήταν το αποτέλεσμα ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ δύο ενόπλων και Αστυνομίας, χτες το πρωί στο Φάληρο. Ο ένας από τους δύο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής με την αστυνομία, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να ξεφύγει από τις ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν αποκλείσει όλους τους δρόμους γύρω από το Στάδιο «Καραϊσκάκη» μέχρι και την Ομήρου Σκυλίτση στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, άνδρες της Αστυνομίας, μετά από πληροφορίες, προσπάθησαν να συλλάβουν δύο άτομα, όταν πήγαν να πάρουν μία κλεμμένη μοτοσικλέτα, στη διασταύρωση των οδών Ελλήνων Ηρώων και Λάμπρου Βεΐκου, στο Φάληρο. Οι τελευταίοι άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών και κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών, ο ένας από τους αγνώστους έχασε τη ζωή του. Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του συνεργού του, που φέρεται πως άνηκε σε σπείρα που διέπραττε ληστείες σε σούπερ μάρκετ.

Αστυνομικοί των ομάδων «Ζ» και «Δ», περιπολικά της Αμεσης Δράσης αλλά και άνδρες των ΕΚΑΜ απέκλεισαν μια ολόκληρη περιοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν το δράστη, που φερόταν να έχει καταφύγει σε εγκαταλελειμμένα εργοστάσια της περιοχής. Ομως, μετά από πολύωρες αναζητήσεις, δε βρέθηκε πουθενά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ