Πέμπτη 28 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ
Στη μάχη με τον «Ρ» και το ψηφοδέλτιο της λαϊκής αντεπίθεσης

Εξαντλείται μέρα με τη μέρα ο χρόνος έως το άνοιγμα της κάλπης, την Κυριακή 7 του Ιούνη. Κάθε μέρα οι δυνάμεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα δυναμώνουν τις προσπάθειές τους για να φτάσει η φωνή του Κόμματος, οι θέσεις και οι προτάσεις του όσο γίνεται πλατύτερα στην εργατική τάξη, στα φτωχά λαϊκά στρώματα. Αξιοποιώντας κάθε στιγμή, κάθε δυνατότητα, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μεταφέρουν το κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, για να βρει έκφραση στην κάλπη η λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια απ' τις ακολουθούμενες πολιτικές, που σε ένα μεγάλο βαθμό συνομολογούνται από τους πολιτικούς εκπροσώπους της άρχουσας τάξης σε ευρωενωσιακό επίπεδο, να καταδικαστεί η ΕΕ και οι δυνάμεις που την υποστηρίζουν, να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ, για πιο δυνατό εργατικό και λαϊκό κίνημα.

Στο πλαίσιο αυτό όλες οι δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός, προετοιμάζοντας και την πανεξόρμηση την ερχόμενη Κυριακή με τον «Ριζοσπάστη» και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, με στόχο να φτάσει σε κάθε σπίτι εργατικής - λαϊκής οικογένειας.

Για τη μάχη αυτή ο Τέλης Γόντικας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, τονίζει:

«Στη μάχη να φτάσει πλατιά το ψηφοδέλτιο και ο "Ριζοσπάστης" της Κυριακής στους εργαζόμενους, στη νεολαία, στη φτωχολογιά της Αθήνας. Στη μάχη με το "Ριζοσπάστη" και το ψηφοδέλτιο για να εκφραστεί και στην Αθήνα άνοδος του Κόμματος και να συμβάλουμε στο να εκλέξει το Κόμμα τρίτο ευρωβουλευτή.

Με εμπιστοσύνη στηριζόμαστε στους δεσμούς του Κόμματος με τη φτωχολογιά, με τους εργάτες, τους απολυμένους, τους ανέργους, τους μικρούς ΕΒΕ, τις νέες εργαζόμενες που μαζί με τα μέλη του Κόμματος, τους φίλους, τους οπαδούς δίνουμε καθημερινά τη μάχη ενάντια στα μονοπώλια, στην ΕΕ, στην κυβέρνηση και τα κόμματα του "ευρωμονόδρομου".

Ηδη χιλιάδες φίλοι, οπαδοί, νέοι έχουν εφοδιαστεί με το ψηφοδέλτιο, το διακινούν πλατιά, άτομο το άτομο, σπίτι το σπίτι, στους χώρους δουλειάς και κατοικίας.

Για το "Ριζοσπάστη" της Κυριακής έχουν καθοριστεί στόχοι αντίστοιχοι με την τελευταία εκλογική αναμέτρηση του 2007. Μέλη και φίλοι όλων των Οργανώσεων εργατικών συνοικιών της ΚΝΕ, της Σπουδάζουσας την Κυριακή από τις 9 το πρωί, όλοι στη μάχη. Τη Δευτέρα επίσης στους χώρους δουλειάς με την εφημερίδα του Κόμματος και το ψηφοδέλτιο.

Αυτή η πετυχημένη κινητοποίηση των κομμουνιστών της Αθήνας θα είναι μεγάλη συμβολή, το Κόμμα να βγει ισχυρό, να εκλέξει τρεις ευρωβουλευτές. Μόνο ισχυρό ΚΚΕ φοβίζει την πλουτοκρατία, τα μονοπώλια και την ΕΕ και τα κόμματά τους.

Ισχυρό ΚΚΕ στην Ελλάδα - συμβολή στην πάλη της εργατικής τάξης στην Ευρώπη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ