Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Υπεύθυνη στάση για το λαό είναι η απόρριψη της πολιτικής του «ευρωμονόδρομου»

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος για την ομιλία - δήλωση του πρωθυπουργού

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σε σχόλιό του αναφορικά με την ομιλία - δήλωση του πρωθυπουργού, σημείωσε τα παρακάτω:

«Ο πρωθυπουργός, στην προσπάθειά του να απαντήσει στη δημαγωγία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε ως υπεύθυνη στάση του λαού απέναντι στην επερχόμενη κρίση τη συναίνεση προς την πολιτική της κυβέρνησης.

Υπεύθυνη στάση για το λαό είναι να απορρίψει την πολιτική του "ευρωμονόδρομου", που υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ και συμφωνεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και στόχο έχει να φορτώσει τις συνέπειες και της κρίσης στις πλάτες του.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν και οι δύο τη δημαγωγία και την τρομοκρατία για να εξαπατήσουν το λαό. Η απάντηση των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων πρέπει να είναι: Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία, σύγχρονα δικαιώματα στην εργασία, στο εισόδημα, στη ζωή.

Μονόδρομος είναι όχι μόνο να εγκαταλείψουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά αποφασιστικά να αντιπαλέψουν και την πολιτική τους, τις απειλές και την τρομοκρατία των καπιταλιστών στους χώρους δουλειάς. Να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ, να συσπειρωθούν και να δράσουν για την ανασύνταξη και αντεπίθεση του εργατικού και λαϊκού κινήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ