Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποφασιστικά στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης

Κατά 14,98% έχει καλυφθεί το γενικό πλάνο

Με ιδιαίτερο δυναμισμό και πείσμα τα μέλη του ΚΚΕ απ' άκρη σ' άκρη της Ελλάδας δίνουν και τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης που προκηρύχτηκε προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του Κόμματος. Αυτό φανερώνουν τα πρώτα στοιχεία που αφορούν στην επίτευξη των οικονομικών στόχων των Κομματικών Οργανώσεων για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Τα ποσοστά κάλυψης των πλάνων είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και διαγράφουν την αισιόδοξη προοπτική της υπερκάλυψής τους. Το πλατύ άνοιγμα των ΚΟ στο λαό, με το διττό χαρακτήρα της πολιτικής και οικονομικής εξόρμησης, απέφερε ήδη τα πρώτα αποτελέσματα, ενώ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και θα κορυφώνεται όσο θα πλησιάζει η 14η του Δεκέμβρη, μέρα έναρξης των εργασιών του συνεδρίου.

Με τις θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το συνέδριο ανά χείρας, τα κομματικά μέλη θα συνεχίσουν το διάστημα που απομένει να απευθύνονται στο λαό, ενημερώνοντάς τον και καλώντας τον να πάρει μέρος στην προσυνεδριακή διαδικασία, μελετώντας τις θέσεις, καταθέτοντας απόψεις και προβληματισμούς, καλοπροαίρετη κριτική. Παράλληλα, η κάθε Κομματική Οργάνωση συνεχίζει πιο αποφασιστικά την οικονομική εξόρμηση, αξιοποιώντας τους άρρηκτους δεσμούς που έχει οικοδομήσει με το λαό της περιοχής της και με την απήχηση της πολιτικής του Κόμματος στα λαϊκά στρώματα που αναγνωρίζουν και εκτιμούν την πρωτοπόρα δράση του για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Σε ό,τι αφορά στο πανελλαδικό πλάνο της Οικονομικής Εξόρμησης, κατά το πρώτο 10ήμερο του Οκτώβρη, καλύφτηκε κατά 14,98%.

Πρώτη Οργάνωση είναι η ΚΟΠ με 29,36%, ακολουθεί η ΚΟΘ με 25%, τρίτη η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 14,37%, τέταρτη η ΚΟ Βορειοδυτικής Ελλάδας με 14,17%. Ακολουθούν οι Κομματικές Οργανώσεις: Αττικής με 14%, Αθήνας με 13,83%, Θεσσαλίας με 13,60%, Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας με 12,17%, Δυτικής Μακεδονίας με 10,25%, Κρήτης με 10%, Κεντρικής Μακεδονίας με 9,17%, Δυτικής Πελοποννήσου με 9,04%, Ανατολικής Πελοποννήσου με 9%.


Από τις Κομματικές Οργανώσεις Αιγαίου, πρώτη είναι η ΚΟ Κυκλάδων με 30% και ακολουθούν: Χίος με 28%, Ρόδος με 25%, Σάμος με 20%, Ικαρία με 20%, Κως με 20%, Λέσβος με 18,45%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ