Τετάρτη 3 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Εκτός έδρας οι πρωτοπόροι

Στο Σχιστό θα γίνει ο σημαντικότερος αγώνας του νοτίου ομίλου της Γ' Εθνικής, σήμερα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής. Εκεί το Κερατσίνι θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναιγιάλειο και αναμένεται να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ο τεχνικός της Αχαϊκής ομάδας Δημήτρης Θεοφάνης, αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε: "Είναι ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα. Εμείς πρέπει να παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα ώστε να φτάσουμε στη νίκη".

Ο Ναυπακτιακός που ακολουθεί στη βαθμολογία αγωνίζεται στην Κάτω Αχαγιά με την ομώνυμη ομάδα και είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος του Γιάννη Κορωνέλλου θα φιλοξενήσει τη φορμαρισμένη Μαρκό.

Στο βόρειο όμιλο η Νάουσα θα δοκιμαστεί στην Καρδίτσα, ενώ γερή κόντρα θα έχουμε στους Αμπελόκηπους μεταξύ του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού Βόλου. Το συγκρότημα της Μαγνησίας είναι σε ανοδική πορεία και βλέπει μπροστά της την άνοδο στη Β' Εθνική.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα: ΝΟΤΟΣ: Αιγάλεω - ΕΑΡ, Κερατσίνι - Αίγιο, Αγερσανί - Παναργειακός, Αχαϊκή - Ναυπακτιακός, Λεβαδειακός - Αιολικός, Ατρόμητος - Μαρκό.

ΒΟΡΡΑΣ: Κιλκισιακός - Πρέβεζα, Αμπελόκηποι - Ολυμπιακός Βόλου, Δόξα Δράμας - Μηχανιώνα, ΑΟ Καρδίτσας - Νάουσα, Κοζάνη - Καστοριά, Κρύα Βρύση - Αετός Σκύδρας.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ