Σάββατο 23 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ετσι κι αλλιώς ντέρμπι

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον παραπαίοντα ΠΑΟ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, όμως μια συνάντηση των "αιωνίων" αποτελεί πάντα ένα ντέρμπι. Ετσι και σήμερα, στη Γλυφάδα (5.15μμ - απευθείας μετάδοση ΕΤ-1), οι δύο μονομάχοι μπορεί να μην έχουν να χωρίσουν έναν τίτλο όπως παλιότερα, αλλά το γόητρο είναι πάντα γόητρο. "Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, πολύ περισσότερο ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟ, που αποτελεί ένα παραδοσιακό ντέρμπι" έλεγε ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Γ. Ντράγκοβιτς. Στην αντίπαλη πλευρά ο νέος προπονητής των "πράσινων" Στ. Προσαλίκας δήλωνε σε χαμηλούς τόνους: "Δε λέμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ανοιχτό παιχνίδι". Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθούν πάνοπλες.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής όμως περιλαμβάνει ακόμα ένα παραδοσιακό ντέρμπι, αυτό των αιωνίων αντιπάλων της Θεσ/νίκης, Αρη και ΠΑΟΚ, που συναντώνται στις 5.15 στο κλειστό της Μίκρας. Τα άλλα παιχνίδια: Ηφαιστος - Ορεστιάδα (7μμ), Φιλία - Ιωνικός Ν. (5.30μμ), Κομοτηνή - Ηρακλής (6μμ), ΑΕΚ - Κτησιφών (6μμ στο Λαύριο, λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ).

Για την Α1 των γυναικών παίζουν σήμερα: Βριλήσσια - Αγ. Σώστης (2.45 μμ, Κανάλι 5), Πανελλήνιος - Βύρωνας (5μμ), Ιωνικός ΝΦ - ΠΑΟ (7.30μμ), Ολυμπιακός - Ηλιούπολη (1μμ). Αύριο: Λάρισα - Φιλαθλητικός (12.00), Αρης - Νίκη Αλεξ. (1μμ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ