Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Εκδηλώσεις και παρουσιάσεις υποψηφίων

Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη

-- Ανοιχτή σύσκεψη των υποψηφίων στον δήμο Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ., στο Πάρκο ΧΑΝΘ (Ξαρχάκος). Θα μιλήσει ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Θερμαϊκού θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Επιβατών. Θα μιλήσει ο Κοσμάς Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού.

-- Στον Κορυδαλλό, στις 8 μ.μ., θα γίνει παρουσίαση ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κορυδαλλού. Θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη 240). Θα μιλήσει η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού.

-- Στην Ελευσίνα, στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Λ. Κανελλόπουλος» (Ιωνος Δραγούμη 37) θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι, από τους Γιώργο Τάτση, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, και Κωνσταντίνο Κώνστα, υποψήφιο δήμαρχο Ελευσίνας.

-- Στην Καλλιθέα, στις 7 μ.μ., στην επικάλυψη του ποταμού Ιλισού (Παναγή Τσαλδάρη και Σιβιτανίδου) θα γίνει παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ελευθερία Πελέκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στη Φλώρινα, στις 7.30 μ.μ., θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι για τον δήμο και την Περιφέρεια, στο ξενοδοχείο «Emerald», με υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας τον Νώντα Στολτίδη και υποψήφια δήμαρχο την Ασημίνα Αγγέλου.

-- Στη Χερσόνησο, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Χερσονήσου, η ΚΟ Χερσονήσου - Μινώα του ΚΚΕ θα παρουσιάσει τους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο Γιώργος Παρθενιώτης, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου, και θα χαιρετίσει η Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Στην Κομοτηνή, στις 7.30 μ.μ., στην αυλή του «Gecko Cafe Bar» (Ελευθερίου Βενιζέλου 40) η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ θα παρουσιάσει τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (ΑΜΘ) για την ΠΕ Ροδόπης και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους δήμων και κοινοτήτων Κομοτηνής. Την παρουσίαση των υποψηφίων θα κάνουν ο Διονύσης Κλάδης, υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ, και ο Γιάννης Λεβέντης, υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής και μέλος της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ.

-- Στη Ρόδο, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Πλάζα», θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του δημοτικού διαμερίσματος της πόλης και οι βασικές θέσεις της παράταξης για τα προβλήματα της Ρόδου, από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ρόδου και τον υποψήφιο δήμαρχο Τάκη Πότσο.

Τρίτη 5 Σεπτέμβρη

-- Στον Μαραθώνα, στις 7 μ.μ., θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου (λεωφ. Μαραθώνα και 25ης Μαρτίου). Οι υποψήφιοι σύμβουλοι είναι από τον Βαρνάβα, το Γραμματικό, τον Μαραθώνα και τη Νέα Μάκρη, ενώ στην εκδήλωση θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Ηλίας.

-- Στα Βριλήσσια, στις 8 μ.μ. στο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ) θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο Βασίλης Αρχιμανδρίτης, υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων, και θα χαιρετίσει η Εύη Γεωργιάδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βόρειου Τομέα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Κεντρικής Υπαίθρου του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αρχανών - Αστερουσίων, στην αίθουσα της Παλιάς Ηλεκτρικής στις Ανω Αρχάνες. Θα μιλήσει ο Γιώργος Γενετζάκης, στέλεχος του ΚΚΕ, υποψήφιος δήμαρχος, και θα χαιρετίσει ο Μανώλης Καρκαβάτσος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη

-- Στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, στον Πειραιά (Καραΐσκου 104) στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» της πόλης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Αμπατιέλο. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Πρωτούλης.

-- Στη Χαλκίδα, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου Περιφέρειας, η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της. Θα μιλήσει η Γρανέτα Τσιβίκα, δημοτική σύμβουλος και υποψήφια δήμαρχος Χαλκίδας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Κώστας Μπασδέκης, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς.

Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη

-- Στην Καισαριανή, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή, θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής.

-- Στο Μαρούσι, στις 8 μ.μ., στο δημαρχείο (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα), θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν ο Κώστας Δράκος, υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών, και ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σάββατο 9 Σεπτέμβρη

-- Στις 7.30 μ.μ., στο καφενείο του Κουτσογιάννη στην κεντρική πλατεία Μεγάρων (έναντι Εθνικής Τράπεζας), σε εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσουν ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ