Παρασκευή 9 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δοκιμασμένοι αγωνιστές στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ

Παρουσιάστηκαν, χτες, σε εκδήλωση τα ψηφοδέλτια του Κόμματος

Δημήτρης Κουτσούμπας: Αν ο λαός θέλει ανακοπή της επίθεσης εναντίον του, χρειάζεται «ασπίδα», κίνημα ικανό να οργανώσει και να «κρατήσει» τη γραμμή άμυνας.

Αν λαχταρά ανάκτηση των απωλειών του, χρειάζεται όπλα αντεπίθεσης, κίνημα πιο δυνατό, ικανό να την οργανώσει και να την υλοποιήσει.

Αν θέλει ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του, τότε χρειάζεται λαϊκή συμμαχία που θα τη διεκδικήσει και θα την επιβάλει, μιας και οι δυνατότητες υπάρχουν, μόνο που τις πνίγει το κεφάλαιο.

Αν τα θέλει όλα αυτά, δεν μπορεί παρά να εμπιστευτεί το μπόι του, τη δυνατότητά του να παλέψει ενωμένος και να επιβάλει τα «θέλω» του. Να γίνει σωτήρας του εαυτού του και των παιδιών του.

Δεν έχει παρά να εμπιστευτεί τη μόνη δύναμη που τον προειδοποίησε, δίχως να χαϊδεύει αφτιά, που του έλεγε πάντα την αλήθεια, όπως του τη λέει και τώρα, που «ματώνει» για τα συμφέροντά του, κι αυτή είναι το ΚΚΕ.

Την επόμενη μέρα των εκλογών θα του χρειαστεί ένα ισχυρό ΚΚΕ, όπως του χρειάζεται και σήμερα, που αποτελεί τη μόνη σταθερά για να ακουμπήσει πάνω της.


Phasma


ΣΕΛ.  9  -  13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ