Πέμπτη 25 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης από συνδικάτα και Λαϊκές Επιτροπές. Ενδεικτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Το Σάββατο, 27 Δεκέμβρη

  • Το Συνδικάτο Οικοδόμων Λάρισας διοργανώνει, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, γιορτή για τα παιδιά των οικοδόμων μέχρι 12 ετών, ενώ θα βραβευτούν και τα παιδιά των οικοδόμων που πέρασαν, φέτος, σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επίσης, θα δίνεται δωρεάν κρέας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε άνεργους οικοδόμους.

Την Κυριακή, 28 Δεκέμβρη

  • Η Λαϊκή Επιτροπή 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας οργανώνει γιορτή για τα παιδιά, στις 11 π.μ., στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης (Πατησίων 252). Η γιορτή περιλαμβάνει προβολή παιδικής ταινίας και κατασκευές.
  • Η Λαϊκή Επιτροπή Κορυδαλλού και η Επιτροπή Ανέργων Κορυδαλλού διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 11 π.μ., στα γραφεία της (Κρέσνας 10). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μοιραστούν τρόφιμα στους ανέργους.
  • Ο γυναίκειος σύλλογος «Εστία γυναικών Περάματος» με την Επιτροπή Ανέργων Περάματος καλούν σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 10.30 π.μ., στο Δημαρχείο Περάματος.
  • Το Εργατικό Κέντρο Αρτας καλεί γονείς και παιδιά στην εκδήλωση, στις 10 π.μ., που θα περιλαμβάνει εργαστήρι χειροτεχνίας, προβολή ταινίας και μοίρασμα δώρων σε όλα τα παιδιά.
  • Η Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ διοργανώνει γιορτή για τα παιδιά στις 11 π.μ. στην αίθουσα Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ