Σάββατο 20 Δεκέμβρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΕΟΛΑΙΑ
Με αισιοδοξία για το 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ

Ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή οι εργασίες του, που ξεκίνησαν την Πέμπτη στον Περισσό

Σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας συνεχίζονται οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου της ΚΝΕ, που ξεκίνησαν την Πέμπτη 18 Δεκέμβρη στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό και θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή. Με την ολοκλήρωσή του, το Συνέδριο θα εγκρίνει τα ντοκουμέντα του, ανάμεσά τους και το νέο καταστατικό της ΚΝΕ, ενώ θα εκλεγεί και νέο Κεντρικό Συμβούλιο και Κεντρική Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου.

«Πρωτοπόρα Νεολαία του ΚΚΕ - μαχητικά στο δρόμο για το σοσιαλιστικό αύριο - χωρίς κρίσεις, πολέμους, εκμετάλλευση», είναι το σύνθημα του 11ου Συνεδρίου, που βγάζει την ΚΝΕ πιο ώριμη, ώστε να κάνει νέα μεγαλύτερα και ποιοτικά βήματα στην ικανότητά της να δρα στο πλευρό του ΚΚΕ, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ως γερή και μαζική Οργάνωση Νεολαίας. Αυτή η επαναστατική αισιοδοξία δε διακατέχει μόνο τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ, που παίρνουν δύναμη από το 11ο Συνέδριό τους και από την επόμενη μέρα υπόσχονται να βάλουν τις αποφάσεις του στη ζωή, αλλά και πλήθος κόσμου και νεολαίας που ακουμπάνε στην ΚΝΕ, που τα νιάτα και η ορμή της Κομμουνιστικής Νεολαίας τους δίνουν δύναμη και κουράγιο.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις πολλών από τους προσκαλεσμένους στην εκδήλωση της έναρξης του Συνεδρίου την Πέμπτη, που έδωσαν θερμές ευχές στην ΚΝΕ για τις εργασίες του Συνεδρίου της και για την επίτευξη των στόχων της. Ο «Ριζοσπάστης» φιλοξενεί σήμερα μερικές από αυτές τις δηλώσεις και θα συνεχίσει τη δημοσίευσή τους και σε επόμενα φύλλα του.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ