Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Κόντρα κορυφής στο Φάληρο

Με φόντο την κορυφή κοντράρονται σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο Γ.Καραϊσκάκης.

Eurokinissi

Με φόντο την κορυφή κοντράρονται σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο Γ.Καραϊσκάκης.
Με το ντέρμπι κορυφής στο Φάληρο μεταξύ του πρωτοπόρου και φιλοξενούμενου ΠΑΟΚ και του δεύτερου της βαθμολογίας και γηπεδούχου Ολυμπιακού (19.30 ΝS1) να αποτελεί κομβικό σημείο για την κατάσταση στο ρετιρέ αλλά και το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι, διεξάγεται σήμερα και αύριο η εξ αναβολής 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε οριστεί για το τριήμερο 25 - 27 Οκτώβρη αλλά δεν έγινε μετά την απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Ανδριανό, ως φόρο τιμής στη μνήμη του φιλάθλου του Εθνικού που έχασε τη ζωή του μετά από επεισόδια, στην Κρήτη. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με τρία παιχνίδια.

Στο σημερινό... πρώτο πιάτο του αγωνιστικού προγράμματος τα βλέμματα στρέφονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου «ερυθρόλευκοι» και «ασπρόμαυροι», έχοντας διαφορά 2 β., κοντράρονται με στόχο οι μεν πρώτοι να πάρουν κεφάλι στη βαθμολογία (σε περίπτωση νίκης) και οι δεύτεροι αρχικά να παραμείνουν (με ισοπαλία σήμερα) ή και να αυξήσουν τη διαφορά (με νίκη) από τους βασικούς διώκτες τους.

Στον Ολυμπιακό, μετά την επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Κέρκυρα (νίκη 4-0), όπου στην ουσία... ξεχρέωσαν την ήττα και την κακή εμφάνιση με το αντίστοιχο σκορ στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο, επιδιώκουν να πάρουν τα ηνία στην κούρσα του πρωταθλήματος αλλάζοντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της ομάδας, Μίτσελ, που είδε όσους παίκτες ήρθαν από τον πάγκο και πήραν φανέλα βασικού στην Κέρκυρα να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση, φέρεται να συνεχίζει (σε μικρότερο βαθμό τώρα) αυτή τη συνταγή. Ετσι, οι πληροφορίες θέλουν τον Φουστέρ να ξεκινάει βασικός ενώ επανέρχεται (σε σχέση με την Κέρκυρα) ο Μανιάτης.

Εχοντας μετά από αρκετά χρόνια σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον... αέρα του πρωτοπόρου αλλά και λαβωμένος από τις απουσίες βασικών παικτών, ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει σήμερα στο Φάληρο με υψηλές βλέψεις. Στα συν για τον Αγγελο Αναστασιάδη η παρουσία στην αποστολή των Αθανασιάδη, Τζιόλη, που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, στα μείον όμως οι απουσίες των Τζαβέλλα, Μακ, Μαντούρο και Κατσικά.

Κατά τ' άλλα στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν το ντέρμπι για μια θέση στην πρώτη πεντάδα (οδηγεί στα πλέι οφ) μεταξύ Ατρομήτου και Βέροιας αλλά και η δοκιμασία της τρίτης στη βαθμολογία Καλλονής στην Ξάνθη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Η ΤV

Πανθρακικός - Πλατανιάς (15.00 NS2), Ξάνθη - Καλλονή (17.15 ΝS6), Κέρκυρα - Πανιώνιος (17.15 NS4), Aτρόμητος - Βέροια (17.15 NS2), ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός (17.15 NS3), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (19.30 NS1).

  • Νέα κόντρα μεταξύ Παναθηναϊκού και του προέδρου της Λίγκας των ΠΑΕ και του Αστέρα Τρίπολης ξέσπασε χτες με αφορμή την αλλαγή απόφασης των Αρκάδων, να μην παραχωρήσουν εισιτήρια για τον αγώνα των δυο ομάδων, στην Τρίπολη, την επόμενη αγωνιστική.
  • Φωτιές άναψε στη Λίγκα η δεύτερη αναβολή αγωνιστικής καθώς το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα των αγώνων φέρεται να ενεργοποίησε σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο των δυο πλευρών ζητώντας αποζημίωση 3 εκατ. ευρώ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ