Πέμπτη 7 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕ ΟΚΤΩ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΝΟΜΟΣ» Ο «ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ»!
Ολισθηρός ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ με αμερικανική εντολή

Ούτε ένας Ελληνας δε θα νομιμοποιήσει τερατουργήματα που οδηγούν σε αντιδημοκρατικές εκτροπές

Με παρόντες μόλις οκτώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ψηφίστηκε προχτές αργά το βράδυ επί της αρχής του ο «τρομονόμος», ενώ και χτες η πρώτη ενότητα των άρθρων ψηφίστηκε από μόλις έξι βουλευτές!!! Θετικό «για τη δημοκρατία» τους, χαρακτήρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχ. Σταθόπουλος που τα δύο μεγάλα κόμματα συμφώνησαν με την ψήφιση του «τρομονόμου»!!!

Ακρως επικίνδυνες και αντιδραστικές είναι οι διατάξεις του «τρομονόμου», αφού σκόπιμα εισάγει δυσδιάκριτα όρια ανάμεσα στο οργανωμένο έγκλημα και την πολιτική δράση. Οπως τόνισε η Αλ. Παπαρήγα στην ομιλία της στη Βουλή, κανένα λαϊκό κίνημα, ούτε εθνικοαπελευθερωτικό δεν ξεκίνησε χρησιμοποιώντας τη βία. Απάντησε στη βία. Και δεν είναι μόνο τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, είναι και τα κινήματα σε χώρες που δεν είναι αποικίες και που αντιμετωπίζουν τη βία, τα κλομπ, το DNA, την παρακολούθηση κ.ά. Η πορεία, η κατάληψη, άλλες μορφές πάλης, συγχέονται και μπορεί να θεωρούνται μέχρι και εγκλήματα τρομοκρατίας!

Ο ελληνικός λαός και η αδάμαστη ελληνική νεολαία όμως δε σκύβουν το κεφάλι, ανενεργό θα καταστήσουν αυτόν τον «τρομονόμο» και πάλι, βροντοφώναξαν χτες χιλιάδες διαδηλωτές στην Αθήνα και σε πολλές ακόμα πόλεις της χώρας.


ΣΕΛ.  6   -   9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ