Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ
Πήρε θέση ο Δ.Μελισσανίδης

Φαίνεται οτι έχουν βγει χοντρά μαχαίρια μεταξύ μεγαλοεπιχειρηματιών που εκτός των άλλων δραστηριοποιούνται και στο ποδόσφαιρο. Ετσι, τις δικές του απαντήσεις μέσω και της αντίστοιχης επίθεσης που εξαπέλυσε έδωσε χθες ο επιχειρηματίας και ουσιαστικά ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης για τα σενάρια που τον θέλουν να έχει απειλήσει τον πρώην διαιτητή και νυν παράγοντα της διαιτησίας, αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο. Υπενθυμίζεται οτι ο τελευταίος δέχθηκε επίθεση από αγνώστους την περασμένη Παρασκευή ενώ μετά το συμβάν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β.Μαρινάκης σε έκτακτο ΔΣ της Super League φέρεται να κατηγόρησε τον Δ.Μελισσανίδη για απειλές προς τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ.

Απ' την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου επιτέθηκε στο Βαγγέλη Μαρινάκη αρνούμενος τις όποιες κατηγορίες ενώ εξέφρασε την απορία του για το πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει τις πληροφορίες που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει. Παραδέχθηκε ότι μίλησε δυο φορές με Χρ.Ζωγράφο διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό αφορούσε θέματα διαιτησίας και ζήτησε άρση τηλεφωνικού απορρήτου του διαιτητικού παράγοντα. Εκανε αναφορά στα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια εστιάζοντας στις επιθέσεις προς τους αθλητικούς συντάκτες, την εισαγγελική έρευνα για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης χώρο του ποδοσφαίρου καθώς και για το παράνομο στοίχημα βάζοντας... στο κάδρο τον αγώνα «Ολυμπιακός-Βέροια», (ανέφερε υπέρογκα ποσά που παίχθηκαν στην αγορά της Μαλαισίας). Μίλησε για ηγεμονικό ρόλο του Ολυμπιακού στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο ενώ στο στόχαστρο του βρέθηκαν και άλλες ομάδες (πχ Εργοτέλης). Από την επίθεση προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού δεν έλειψαν και οι αναφορές σε ζητήματα άλλων, εκτός ποδοσφαίρου δραστηριοτήτων, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του για την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ στην Ν.Φιλαδέλφεια.

Απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Λίγο μετά την συνέντευξη Τύπου του Δ. Μελισσανίδη θέση στα όσα είπε πήρε επίσημα ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία γίνεται λόγος για «κατάσταση πανικού» στην οποία βρίσκεται ο πρώτος. Παράλληλα προειδοποιεί για κατάθεση μήνυσης εξαιτίας «συκοφαντικής δυσφήμισης» ενώ στην ανακοίνωση υπάρχει και αναφορά στο ότι ο ισχυρός άνδρας τις ΑΕΚ πρόκειται να αντιμετωπίσει σύντομα την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας εκ προμέλετης» για την επίθεση στο Χ.Ζωγράφο.

  • Η ΠΑΕ Εργοτέλης έδωσε την απάντηση της στις καταγγελίες του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος άφησε υπονοούμενα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της, και ξεκαθάρισε πως οι μετοχές της ομάδας ανήκουν στην οικογένεια Παπουτσάκη.
  • Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στον Δημήτρη Μελισσανίδη για μια γραπτή δήλωση του τελευταίου που «φιλοξενήθηκε» στο επίσημο σάιτ της ομάδας και με την οποία «απαντούσε» στον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το επεισόδιο με τον Χριστόφορο Ζωγράφο.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το άλλοθι της διαιτησίας και οι ...elite κόντρες(2023-04-01 00:00:00.0)
Με ισπανική σφυρίχτρα(2018-05-11 00:00:00.0)
Συστηματική κατρακύλα(2010-09-21 00:00:00.0)
Παραπομπή Μελισσανίδη(1999-01-27 00:00:00.0)
Οικογενειακοί διαξιφισμοί(1998-02-12 00:00:00.0)
Εκτόνωση(1995-03-29 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ