Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΠΑΟΚ
Στη Φλωρεντία... για την αναγέννηση

Λαβωμένος από τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών και χωρίς να έχει περιθώρια απωλειών στο κυνήγι για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα στη Φλωρεντία με αντίπαλο τη Φιορεντίνα (22.05 ΑΝΤ1) για την 4η αγωνιστική του ομίλου του. Ο Δικέφαλος, μετά από δυο μέτριες συνεχόμενες εμφανίσεις που οδήγησαν σε ισάριθμες ήττες (από Γκινγκάμπ εκτός και Φιορεντίνα εντός), ψάχνει στην ιταλική πόλη την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις.

Αν και με βάση το πώς έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες στον όμιλο - όπου μόνο η ιταλική ομάδα έχει ξεφύγει βαθμολογικά - η ελληνική ομάδα έχει αρκετές ελπίδες ακόμα, ωστόσο μια νέα αποτυχία σε συνδυασμό και με το τι θα συμβεί στο άλλο παιχνίδι μεταξύ Γκινγκάμπ - Ντιναμό Μινσκ (ΝS6) θα οδηγήσει ίσως τα πράγματα να δυσκολέψουν αρκετά.

Πάντως, πέρα από το το όποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Δικέφαλος επιδιώκει το θετικό αποτέλεσμα και την καλή εμφάνιση και για ψυχολογικούς λόγους, ενόψει και του δύσκολου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τη Super League την Κυριακή.

Για σήμερα ο Αγγελος Αναστασιάδης δε θα έχει στη διάθεσή του, λόγω τραυματισμού, δυο από τους πλέον πολύτιμους παίκτες στη φετινή πορεία της ομάδας, Ρας και Μακ, ενώ επίσης για τον ίδιο λόγο απόντες είναι και οι Σκόνδρας, Σαβίδης. Αντίθετα, στην αποστολή εντάχτηκε ο Κάτσε που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του, ενώ απόλυτα έτοιμοι είναι οι Αθανασιάδης και Τζαβέλας. Από την πλευρά του ο Ελληνας τεχνικός διευκρίνισε πως στις σκέψεις όλων υπάρχει μόνο ο σημερινός αγώνας και όχι ο Παναθηναϊκός, ενώ δηλώνει αισιόδοξος για το σημερινό παιχνίδι.

Τη νίκη που ουσιαστικά θα της δώσει από τώρα την πρόκριση στον επόμενο γύρο ψάχνει η Φιορεντίνα, με τον τεχνικό της ομάδας Βιτσέντζο Μοντέλα να δηλώνει πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς πρόκειται για μια δυνατή και επικίνδυνη ομάδα.


Την επιστροφή του στο... κόλπο της πρόκρισης ψάχνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία, κόντρα στη Φιορεντίνα.

MotionTeam

Την επιστροφή του στο... κόλπο της πρόκρισης ψάχνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία, κόντρα στη Φιορεντίνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ