Τρίτη 14 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Μονόδρομος η νίκη

Μένοντας στο 1-1 με τη Φινλανδία εκτός έδρας και έχοντας ένα βαθμό στα δυο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, η νίκη σήμερα με αντίπαλο τη Β. Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21.45 ΝΕΡΙΤ) αποτελεί μονόδρομο για την Εθνική ανδρών στην 3η αγωνιστική των προκριματικών για το Εuro 2016. Το τρίποντο που θα ρέφαρε την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ρουμανία δεν ήρθε στο Ελσίνκι για την ελληνική ομάδα, που έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, χωρίς ωστόσο να λείψουν τα προβλήματα και οι διακυμάνσεις στο παιχνίδι της. Και μπορεί η ισοπαλία στην κόντρα της Ρουμανίας με την Ουγγαρία (1-1) σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο Βουκουρέστι να αμβλύνει κάπως το νέο... στραβοπάτημα της Εθνικής, ωστόσο κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι στιγμής Β. Ιρλανδία περιθώρια απωλειών δεν υπάρχουν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλαούντιο Ρανιέρι, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού εξαιτίας των ελάχιστων περιθωρίων για νέα απώλεια που έχει η Ελλάδα αλλά και στην πολύ καλή εικόνα που δείχνουν οι αντίπαλοι μέχρι τώρα. Οπως επισήμανε, η ελληνική ομάδα θα πρέπει να αποδείξει αυτή τη φορά στην πράξη το ρόλο της ως θεωρητικού φαβορί και αναφέρθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων που κάνουν το σημερινό παιχνίδι διαφορετικό απ' ό,τι κόντρα στη Ρουμανία (κεκλεισμένων των θυρών). Οσο για τον τρόπο αντιμετώπισης των Ιρλανδών ο Ρανιέρι υπογράμμισε πως θα ήταν λάθος να επικεντρωθούν τα πλάνα μόνο στο «βαρύ χαρτί» των αντιπάλων, Λάφερτι, τονίζοντας πως όλη η ομάδα θέλει προσοχή.

  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Β. Ιρλανδία 6, Φινλανδία 4, Ρουμανία 4, Ουγγαρία 1, Ελλάδα 1, Ν. Φερόε 0.
  • Με βαριά ποινή κινδυνεύει η Ρουμανία για τα επεισόδια στον αγώνα με την Ουγγαρία, που είχαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 40 φιλάθλων και άλλες τόσες συλλήψεις. Κατά τ' άλλα η Βόρεια Ιρλανδία σε ένα σαφώς πιο ειρηνικό σκηνικό δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει των Νησιών Φερόε με 2-0.
  • Σήμερα θα γίνουν για τον ίδιο όμιλο και τα παιχνίδια: Ν. Φερόε - Ουγγαρία (21.45), Φινλανδία - Ρουμανία (21.45). Αλλα σημερινά παιχνίδια (ώρα έναρξης 21.45): Γερμανία - Ιρλανδία (OTE Sport 2), Δανία - Πορτογαλία (OTE Sport 3), Πολωνία - Σκοτία (OTE Sport 4), Σερβία - Αλβανία (OTE Sport 5), Γιβραλτάρ - Γεωργία, Σαν Μαρίνο - Ελβετία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ