Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τιμούν τον Γ. Φαρσακίδη

Τον κομμουνιστή αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης, εικαστικό δημιουργό και πολυγραφότατο συγγραφέα Γιώργη Φαρσακίδη θα τιμήσουν οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γιώργος Σεφέρης» και «Ο Σωκράτης», με αφορμή και την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του «Ημερολόγιο του Βουνού - 1944». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτώβρη (7 μ.μ.), στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, πίσω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στη Ν. Ιωνία).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: Θεατρική παράσταση βασισμένη σε κείμενα από το λογοτεχνικό και αυτοβιογραφικό έργο του Γ. Φαρσακίδη, σε θεατρική προσαρμογή - σκηνοθεσία Μαρίας Καϋμενάκη. Παίζουν: Πηνελόπη Μουσγά, Μαρία Καϋμενάκη, Αρης Ντα Κούνια Ντα Κώστα Ντίας, Διονυσία Διβόλη, Νεφέλη Οικονόμου. Τραγούδι - μουσική επιμέλεια Δημήτρη Κανέλλου και συμμετοχή της ορχήστρας του.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ηλίας Σιώρας, καρδιολόγος - πρόεδρος εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Για τη ζωή και το έργο του Γ. Φαρσακίδη θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μουσγάς. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο τιμώμενος, αντίγραφα χαρακτηριστικών έργων του οποίου θα εκτεθούν στο χώρο. Είσοδος ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ