Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
Σε πολλές μεγάλες πόλεις

Απ' όλη την Ελλάδα περνάει και πάλι αυτές τις μέρες το Φεστιβάλ της ΚΝΕ με τις κεντρικές εκδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις, που έχουν πλούσιο πολιτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα (αναλυτικά τα προγράμματα υπάρχουν στις ιστοσελίδες http://efestival.kne.gr και http://www.902.gr).

Επιγραμματικά σημειώνουμε ότι το Φεστιβάλ αυτές τις μέρες θα περάσει από:

Πάτρα, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο ΤΕΙ της πόλης. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ηράκλειο, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο Κομμένο Μπεντένι. Το Σάββατο θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χανιά, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ρέθυμνο, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο Δημοτικό Κήπο. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Λάρισα, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στην κοίτη του Πηνειού. Το Σάββατο θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Βόλο, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου. Την Παρασκευή θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καρδίτσα, το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη στο Παυσίλυπο, θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Γιάννενα, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Λιθαρίτσια. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αρτα, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Σκουφά. Την Παρασκευή θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χαλκίδα, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Βούρκου. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λαμία, αύριο Παρασκευή, στην πλατεία Πάρκου, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λιβαδειά, αύριο Παρασκευή, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καβάλα, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη. Την Παρασκευή, στο Πάρκο Φαλήρου, θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κομοτηνή, το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στην Παλιά Νομική, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αλεξανδρούπολη, το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Ακαδημίας, θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κοζάνη, το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο πάρκο, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Ρόδο, το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Αϊ - Γιάννη, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αργος, αύριο Παρασκευή, στο θεατράκι της πλατείας του Αγίου Πέτρου, θα μιλήσει ο Γιάννης Τεφάνης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ.

Σύρο, το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Μιαούλη, θα μιλήσει η Εύα Κατρή, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ