Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Κλείνει» Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός

Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζίμι Ντουρμάζ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν τόσο με την ομάδα του, την τουρκική Γκεντσλέρ, όσο και με τον Σουηδό (με τουρκική καταγωγή) παίκτη, μετά τη βελτιωμένη προσφορά που έκαναν και προς τις δυο πλευρές. Τα χτεσινά σενάρια μάλιστα θέλουν τον 25χρονο χαφ να βρίσκεται στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι σήμερα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό από τις αρχές του καλοκαιριού και παρά τη συμφωνία με την ομάδα ο παίκτης δεν ήταν και τόσο πρόθυμος να έρθει στον Πειραιά. Εξάλλου, προς Μπενφίκα φαίνεται να οδεύει ο Ανδρέας Σάμαρης, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να θεωρούν κλεισμένη την υπόθεση απόκτησης από τους «Αετούς» του διεθνούς παίκτη του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ορίστηκαν χτες οι διαιτητές της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 23-25 Αυγούστου με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής. Στο στάδιο Καραϊσκάκη, όπου ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα κάνει... ποδαρικό το Σάββατο στη σεζόν με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, ορίστηκε ο Δασκαλόπουλος (του Συνδέσμου Κορινθίας). Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι διαιτητές είναι: ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Τριτσώνης (Αθηνών), Κέρκυρα - Πανθρακικός: Μάνταλος (Καβάλας), Βέροια - Ξάνθη: Παπαπέτρου (Αθηνών), ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Ατρόμητος - Πλατανιάς: Δελφάκης (Αρκαδίας), Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: Θάνος (Γρεβενών), ΠΑΟΚ - Καλλονή: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Πανιώνιος - Εργοτέλης: Γιάχος (Χίου).

ΞΑΝΘΗ: Για την απόκτηση ενός - δύο παικτών ακόμα έκανε λόγο ο προπονητής της Ξάνθης, Σάκης Τσιώλης στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα. Ο Ελληνας τεχνικός παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους και τη φιλοσοφία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Παίκτης του Εργοτέλη για τον επόμενο χρόνο είναι ο 25χρονος Ιγνάθιο Νταβίντ Φίντελεφ, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Αργεντινού στόπερ από τη Νάπολι.

ΒΕΡΟΙΑ: Ο Γιώργος Κατίδης μετά από ενάμιση χρόνο επιστρέφει στην Ελλάδα και τη Super League, όπου θα αγωνίζεται πλέον με τη Βέροια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ