Τρίτη 19 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΓΓΛΙΑ
Ο ... χορός των «Κύκνων»

Η νίκη της Σουόνσι στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι «Κύκνοι» με δυο γκολ των Κι (28') και Σίγκουρτσον (71') κατάφεραν να... μαυρίσουν την πρεμιέρα της εποχής Φαν Χάαλ για τους «μπέμπηδες» (είχαν ισοφαρίσει με τον Ρούνεϊ στο 58') οι οποίοι εμφάνισαν αγωνιστικά προβλήματα, κυρίως στην ανάπτυξη, με το 3-5-2 του Ολλανδού τεχνικού να μπαίνει με το ...καλημέρα στο κάδρο της κριτικής από τον αγγλικό Τύπο.

Στους κερδισμένους της πρώτης αγωνιστικής συγκαταλέγεται η Τότεναμ, που πήρε σπουδαίο διπλό έστω και δύσκολα απέναντι στον κακό της δαίμονα, Γουέστ Χαμ, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Ερικ Ντάιερ στο 93'.

Δύσκολες νίκες πέτυχαν στις έδρες τους η Λίβερπουλ επί της Σαουθάμπτον (2-1) και η Αρσεναλ επί της Κρίσταλ Πάλας (2-1). Χωρίς πρόβλημα πέρασε από το Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Σίτι νικώντας τους «ανθρακωρύχους» με 2-0 ενώ η Εβερτον κόλλησε στο 2-2 με αντίπαλο τη Λέστερ εκτός έδρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ