Κυριακή 6 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
«Καμία συμμετοχή στους σχεδιασμούς ΕΕ και ΝΑΤΟ»

Στη διαδήλωση, στο Στρατηγείο της Λάρισας, παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος, μαζί με τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρή Χιώνη, συναντήθηκαν, χτες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 23ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ, με τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο κ. Τελλίδη και τον επιτελάρχη του στρατηγείου Ταξίαρχο κ. Δρίβα, στο Στρατηγείο της ΕΕ στη Λάρισα στον οποίο και επέδωσαν Υπόμνημα. Μετά τη συνάντηση, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράσαμε την αντίθεσή μας στους σχεδιασμούς της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ενάντια στους λαούς της περιοχής. Το ΚΚΕ, η ΚΝΕ, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμιά συμμετοχή σε αυτούς τους σχεδιασμούς, να μη διατεθεί καμία υποδομή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, κανένας φαντάρος να μη βρεθεί εκτός συνόρων, να επιστρέψουν αμέσως τα Τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται εκτός συνόρων.

Αυτή η κινητοποίηση σήμερα της νεολαίας της πατρίδας μας, της ΚΝΕ, της νεολαίας του ΚΚΕ, έχει αυτό το συμβολικό χαρακτήρα, εδώ έξω από το Στρατηγείο της ΕΕ στη Λάρισα, που σχεδιάζει την πολεμική εμπλοκή απέναντι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, αλλά και σε άλλους λαούς της περιοχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ