Τρίτη 1 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΕΣΥΝ
Εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας (ΕΚΛ) καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά που διοργανώνει, σε συνεργασία με το παράστημα Λάρισας του ΕΣΥΝ, αύριο Τετάρτη 2 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ, στην πλατεία Λαμπρούλη (λόφος Φρουρίου).

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, χτες, εκπρόσωποι του ΕΚΛ και του ΕΣΥΝ, ανάμεσα στα άλλα, τόνισαν: «Το ΕΚΛ σταθερά εναντιώνεται με ξεκάθαρη θέση απέναντι σε όλα τα ναρκωτικά. Για εμάς δεν υπάρχει διαχωρισμός στα ναρκωτικά σε "μαλακά" και "σκληρά". Η πάλη ενάντια στη ναρκω-κουλτούρα αποτελεί για το εργατικό κίνημα αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος που γεννάει και αναπαράγει την εξαθλίωση...

...Παλεύουμε για τη δημιουργία ενός Δημόσιου και Ενιαίου Φορέα με επαρκή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της χώρας με υπηρεσίες πρόληψης, θεραπείας και κοινωνικής επανένταξης, έρευνας και αξιολόγησης.

Απαιτούμε να απαγορευτεί κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στους παραπάνω τομείς. Να στηριχθούν οι υπάρχουσες δομές πρόληψης, "στεγνών" προγραμμάτων απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης, οι οποίες παρότι υποχρηματοδοτούνται είναι οι μόνες που έχουν σοβαρό έργο να επιδείξουν. Να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια διακίνησης "υποκατάστατων" μέσα από το σύστημα Υγείας. Να δοθεί βάρος στην πρόληψη, ιδίως στην πρωτογενή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ