Παρασκευή 13 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ετοιμότητα και αισιοδοξία

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Εθνικής ανδρών κόντρα στην Κολομβία, το Σάββατο, ξεκίνησε χτες, με την ομάδα να αναχωρεί από την πόλη Αρακζού, που είναι η βάση της, για το Μπελ Οριζόντε όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, με τον Φερνάντο Σάντος να μην αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς τόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όσο και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν. Σήμερα, η ελληνική ομάδα αναμένεται να προπονηθεί το απόγευμα στο στάδιο που θα γίνει ο αγώνας.

Τη χτεσινή μέρα ήταν η σειρά των Βαγγέλη Μόρα και Αλέξανδρου Τζιόλη να μιλήσουν στα ΜΜΕ τόσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και για τους γενικότερους στόχους της Ελλάδας στη διοργάνωση. Ο πρώτος αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία που υπάρχει στην αποστολή καθώς και στην ετοιμότητα της ομάδας. Ο διεθνής αμυντικός έκανε λόγο επίσης για έλλειψη φόβου και πάθος για διάκριση. Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τζιόλης τόνισε πως η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στην αποστολή της επισημαίνοντας πως το γεγονός ότι ο αντίπαλος προέρχεται από εντελώς διαφορετική σχολή και νοοτροπία απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση από τους Ελληνες παίκτες.

  • Τον... πρωτάρη σε αγώνες Μουντιάλ Αμερικανό διαιτητή Μαρκ Γκέικερ όρισε η ΦΙΦΑ διαιτητή του αγώνα Ελλάδας - Κολομβίας, όπως προέκυψε χτες.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στην Κολομβία η Εθνική ανδρών

Eurokinissi

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στην Κολομβία η Εθνική ανδρών

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ