Τετάρτη 14 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE - ΠΛΕΪ ΟΦ
Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να βρεθεί μια ανάσα πριν το Τσάμπιονς Λιγκ

Eurokinissi

Τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να βρεθεί μια ανάσα πριν το Τσάμπιονς Λιγκ
Καθοριστική για το ξεκαθάρισμα του τοπίου αναμένεται να είναι η σημερινή 5η αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League, τα οποία θα κρίνουν τη δεύτερη ελληνική συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ (1ος της διαδικασίας) και το λεγόμενο «καλό εισιτήριο» (πλέι οφ) για το Γιουρόπα Λιγκ (2ος των πλέι οφ) στην περίπτωση που ο ΠΑΟ (που το έχει καπαρωμένο απ' το Κύπελλο) βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ενδιαφέρον στα σημερινά παιχνίδια στρέφεται στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Απ. Νικολαΐδης», όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο (19.15 NS1) και στην Τρίπολη με τον Αστέρα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17.00 NS2).

Στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός ψάχνει μια ακόμη νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά πλέον με την επιστροφή του στο Τσάμπιονς Λιγκ και τη συμμετοχή του στα προκριματικά του καλοκαιριού. Μάλιστα, αυτό μπορεί να οριστικοποιηθεί και από σήμερα σε περίπτωση που οι «πράσινοι» επικρατήσουν του Ατρομήτου και ο ΠΑΟΚ δε νικήσει στην Τρίπολη. Στους γηπεδούχους ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ ίσως να προφυλαχθούν οι Σίντεφελντ και Τριανταφυλόπουλος που ακολουθούν θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσουν τους μικροτραυματισμούς τους. Στην αντίπερα όχθη, στον Ατρόμητο με συγκομιδή μόλις ένα βαθμό μέχρι τώρα στη διαδικασία δεν μπορεί να ελπίζει και σε πολλά, ενώ για σήμερα θα υπάρχουν και τρεις σημαντικές απουσίες από την αποστολή των Περιστεριωτών αυτές των Παπαδόπουλου, Λαζαρίδη, Νάστου.

Στην Τρίπολη, ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τα πάντα σε αυτήν την περίπτωση να κρίνονται στην τελευταία αγωνιστική όπου θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση στραβοπατήματος, ο Δικέφαλος θα πρέπει να ευελπιστεί σε αντίστοιχο ή χειρότερο αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο προκειμένου να έχει ελπίδες. Από την άλλη, ο Αστέρας με νίκη δίνει άλλη τροπή στη μάχη της δεύτερης θέσης που ωστόσο για να την πάρουν οι Αρκάδες θα χρειαστούν συνδυασμό αποτελεσμάτων στο φινάλε. Οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν στον αγώνα με γεμάτο το απουσιολόγιο, καθώς θα λείψουν λόγω τραυματισμού οι Βίτορ, Μαντούρο, Χούσεν και οι τιμωρημένοι Ινσαουράλδε, Τζαβέλλα. Απουσίες υπάρχουν και στους γηπεδούχους αφού θα λείψουν οι Εντό, Γκοϊάν και Κοντοές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ