Τετάρτη 16 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ακροάσεις μουσικών για την ΕΛΣ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή διοργανώνει ακροάσεις για βιολιά, βιόλες, βιολοντσέλα, κοντραμπάσα, φλάουτα (με υποχρέωση σε πίκολο και άλτο), όμποε (με υποχρέωση σε αγγλικό κόρνο), κλαρινέτα (με υποχρέωση σε κλαρινέτο σε μι ύφεση και μπάσο κλαρινέτο), φαγκότα (με υποχρέωση σε κόντρα φαγκότο), κόρνα, τρομπέτες, τρομπόνια (τενόρο με υποχρέωση στο μπάσο), τούμπες, τύμπανα-κρουστά, άρπες για τους εξής σκοπούς: Κάλυψη αναγκών της Ορχήστρας Λ.Σ., όπως αυτές προκύψουν από τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της Ε.Λ.Σ. Στελέχωση ορχηστρικών συνόλων κατά περίπτωση για τις ανάγκες παραγωγών της Ε.Λ.Σ. (παιδική σκηνή, opera studio, περιοδείες, καλλιτεχνικές δράσεις και όσες εκδηλώσεις και παραστάσεις προγραμματίσει η Ε.Λ.Σ.). Μελλοντική στελέχωση της ορχήστρας εκπαιδευτικών προγραμμάτων (επιχειρησιακό πρόγραμμα «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση») και πλήρωση κενών θέσεων του τρέχοντος κύκλου, εφόσον αυτές προκύψουν.

Η ένταξη και η μετακίνηση στα διάφορα καλλιτεχνικά σχήματα γίνεται κατά την κρίση της καλλιτεχνικής διεύθυνσης. Δεν αποκλείεται η διενέργεια συμπληρωματικών ακροάσεων για κάποιον από τους ανωτέρω σκοπούς εάν αυτό προκύψει από τις ανάγκες του καλλιτεχνικού προγραμματισμού της Ε.Λ.Σ. Η συμμετοχή στην ορχήστρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων αποκλείει τη δυνατότητα συμμετοχής στις υπόλοιπες παραγωγές της Ε.Λ.Σ. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος ή πτυχίου από αναγνωρισμένο ωδείο της ημεδαπής ή από αναγνωρισμένο μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα του εσωτερικού ή ισότιμου διπλώματος εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού, το οποίο πρέπει να κατατεθεί μαζί με την αίτηση, καθώς και πλήρες βιογραφικό σημείωμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πρωτόκολλο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (οδός Πανεπιστημίου 39, 3ος όροφος, τηλ. 210.3711.330) για έντυπα και υποβολή αιτήσεων, κατά τις εργάσιμες ημέρες από 25/4/2014 μέχρι και τις 9/5/2014 από τις 8.30 μέχρι τις 14.30. Πληροφορίες: Μ. Αγγελοπούλου, τηλ. επικοινωνίας 210.3615.121.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ