Πέμπτη 27 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΤΟΥ ΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
Τα Αμπελάκια επισκέφτηκαν οι μαθητές

Από την επίσκεψη στα Αμπελάκια
Από την επίσκεψη στα Αμπελάκια
Εκδρομή στα Αμπελάκια για τους μαθητές που παρακολουθούν τα φροντιστηριακά μαθήματα αλληλεγγύης, οργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλίας. Προηγήθηκε συγκέντρωση ενημέρωσης γονέων και κηδεμόνων των παιδιών, στην οποία χαιρέτισε ο Τάσος Τσιαπλές, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο φροντιστήριο αλληλεγγύης ξεκίνησαν φέτος 81 μαθητές, από 36 πέρσι. Ωστόσο, κάποιοι αναγκάστηκαν να σταματήσουν, γιατί δεν είχαν να πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου για να πάνε στο ΕΚ Λάρισας. Στην ομιλία της, η Μαρία Σαμπάνη, ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τους 18 συναδέλφους που διδάσκουν εθελοντικά.

Ακολούθησε συζήτηση των εκπαιδευτικών με γονείς και μαθητές και έγινε και προσωπική ενημέρωση σε γονείς και κηδεμόνες για την πρόοδο των παιδιών στα μαθήματα. Στα Αμπελάκια, εκπαιδευτικοί και μαθητές επισκέφτηκαν το αρχοντικό του Γεωργίου Μαύρου (Σβαρτς) και στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στο Μουσείο Αμπελακίων Περιόδου 1940 - 1949.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ