Σάββατο 15 Μάρτη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ Τετάρτη και Πέμπτη

Και τις δυο μέρες καλεί στην Ομόνοια, στις 10.30 π.μ.

Σε νέα 48ωρη απεργία στις 19-20 Μάρτη προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, ενάντια στις διαθεσιμότητες, την αξιολόγηση, τις απολύσεις και τις καταργήσεις οργανισμών. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ καλούν και τις δυο μέρες της απεργίας σε συγκέντρωση στην Αθήνα, στις 10.30 π.μ., στην Ομόνοια.

Μπροστά στην απεργία, η Επιτροπή Σχολικών Φυλάκων του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών τη Δευτέρα 17 Μάρτη, στη 1 το μεσημέρι. Η Επιτροπή διεκδικεί: Να σταματήσουν όλες οι διαθεσιμότητες και οι απολύσεις. Να επανατοποθετηθούν όλοι οι σχολικοί φύλακες στα σχολεία. Να μην εκχωρηθεί η αρμοδιότητα της φύλαξης των δημόσιων σχολείων σε ιδιωτικές ή άλλες «κοινωνικοσυνεταιριστικές» εταιρείες κ.ά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα ΔΣ τριών Σωματείων στους Δήμους Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Φαλήρου υπερψήφισαν την πρόταση των ταξικών δυνάμεων «να απαιτηθεί από όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να στηριχτεί και να υπερψηφιστεί η τροπολογία - προσθήκη που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή», η οποία προβλέπει να γυρίσουν στις δουλειές τους όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν ενταχθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ