Παρασκευή 14 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών γι' αυτές τις μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 9.30 π.μ. στα μηχανουργεία στη Δραπετσώνα και στην Αγ. Σοφία θα περιοδεύσει ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Αύριο, Σάββατο

-- Σε εκδήλωση που διοργανώνουν οι ΤΟ Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στις 6.30 μ.μ., στον «Πευκώνα», θα μιλήσει ο Θ. Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Κυριακή, 16/3

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Α' Διαμερίσματος Πειραιά διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στο ΚΑΠΗ Α2 (Αγ. Παρασκευής 63-65, Πειραϊκή) με ομιλητή τον Β. Μαρούπα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Θα χαιρετίσει ο Η. Σαλπέας, δημοτικός σύμβουλος.

-- Στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στον Κορυδαλλό, στο 5ο ΚΑΠΗ (πλατεία Ελ. Βενιζέλου) θα μιλήσει η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού.

Στη Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Σε συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Αιανής, θα μιλήσουν η Εφη Τσίγκα, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, και η Χάρις Λαμπαδά, υποψήφια δήμαρχος Κοζάνης.

-- Στις 9.30 π.μ. στο Βρεφονηπιακό σταθμό «Αγιος Στυλιανός» θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 11 π.μ. στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με τους Μ. Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, και Μ. Κασαπάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7 π.μ. περιοδεία του Ν. Παπαντωνάκη, υποψήφιου δημάρχου Χανίων, και του Αλ. Μαρινάκη, υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χανίων, στα συνεργεία του δήμου.

-- Στις 10 π.μ. επίσκεψη - περιοδεία του Στ. Ορφανού, υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης, και του Αλ. Μαρινάκη στον ΟΚΑΝΑ, στις 11 π.μ. στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και στις 12 μ. στο κτίριο της Πρυτανείας. Θα ακολουθήσει επίσκεψη - περιοδεία στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Πολυτεχνείο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον Στ. Ορφανό.

-- Στις 6.30 μ.μ. περιοδεία του Ν. Παπαντωνάκη στα Κουνουπιδιανά.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ. περιοδεία του Ν. Παπαντωνάκη στην περιοχή του Γαλατά.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Παρασκευή

-- Συγκέντρωση στις Δάφνες Αχαΐας, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Χ. Απόκη, στέλεχος του Κόμματος.

-- Συγκέντρωση στα Συνεργεία του ΟΤΕ στην Οβρυά, στις 7.30 π.μ., με ομιλητή τον Ν. Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

-- Η ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο καφενείο επί της Γερμανού και Αγ. Δημητρίου, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Στ. Κεραμιδά, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας.

-- Η ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο καφενείο «Λίμπερο», στην πλ. Νόρμαν, στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Γεωργία Γαλυφοπούλου.

-- Η ΚΟΒ Πύργου οργανώνει περιοδεία στα σεισμόπληκτα Α' Λύκειο και Α' Γυμνάσιο Πύργου που στεγάζονται σε λυόμενα, στις 10 π.μ., με επικεφαλής τον Χρ. Γιάνναρο, μέλος της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Πύργου.

-- Στις 10 π.μ. στις Δημόσιες Υπηρεσίες θα περιοδεύσουν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Ν. Γόντικας και ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Σ. Κουκούμης.

-- Συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις 7 μ.μ. στο καφενείο του Μάριου στην κάτω πλατεία Μεσσήνης, με ομιλητή τον Ν. Γόντικα. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Κ. Αποστολόπουλος.

Στη Ζαγορά

Η ΚΟΒ Ζαγοράς Μαγνησίας του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική συγκέντρωση σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο παλιό Δημοτικό Σχολείο (Περαχώρα). Θα μιλήσουν οι Γ. Λούμας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, και Β. Τσαπράζης, υποψήφιος δήμαρχος Ζαγοράς - Μουρεσίου.

Στα Δωδεκάνησα

-- Αύριο, Σάββατο, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στην Κάλυμνο, εκδήλωση με ομιλητές τον Ν. Κουρκούνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και τον Σ. Χούλλη, υποψήφιο δήμαρχο Καλύμνου.

-- Την Κυριακή 16/3, στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μαριτίνα» στην Κω, εκδήλωση με ομιλητές τον Ν. Κουρκούνη και την Κ. Μακρή, υποψήφια δήμαρχο Κω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ