Σάββατο 12 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΤΡΑ
Τραμπουκισμός εναντίον κλιμακίου του ΚΚΕ

Τραμπούκικη επίθεση εναντίον κλιμακίου του ΚΚΕ έγινε στο Πετρωτό της Πάτρας προχτές το πρωί και συγκεκριμένα εναντίον του Παναγιώτη Σκιαδά, στελέχους του Κόμματος και μέλος του ΔΣ του σωματείου των Δημοτικών Υπαλλήλων, τη στιγμή που η Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, μιλούσε στους εργαζόμενους συνεργείου ασφαλτόστρωσης του δήμου για τις θέσεις του Κόμματος για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Ο Παναγιώτης Κοτσάνος μόνιμος υπάλληλος του δήμου, κατήγγειλε πως ο επικεφαλής του συνεργείου Ασφαλτικών του δήμου Πάτρας, Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος, είχε προχωρήσει σε αυθαίρετη παραγραφή του ονόματός του από τις καταστάσεις παρουσίας του προσωπικού. Ο Π. Σκιαδάς αμέσως επικοινώνησε με τον προϊστάμενο του τμήματος για να καταγγείλει το περιστατικό. Τη στιγμή εκείνη ο Π. Παπαντωνόπουλος επιτέθηκε εναντίον του με γροθιές και βρισιές.

Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση και σημειώνει πως «υπόλογη γι' αυτή την εξέλιξη είναι η δημοτική αρχή της Πάτρας, με το δήμαρχό της Ευάγγελο Φλωράτο, που με κολαούζους ορισμένους "προϊστάμενούς" της και φανερά θορυβημένη από τη δράση των κομμουνιστών στο δήμο και την απήχηση των θέσεών τους παίρνει μέτρα για την τρομοκράτηση των εργαζομένων» και καταλήγει: «Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να σταματήσει την πολιτική του δράση. Οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ