Παρασκευή 7 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Στο Παρίσι οι τζουντόκα

Το Γκραν Σλαμ του Παρισιού αποτελεί τη νέα αγωνιστική πρόκληση για το ελληνικό τζούντο. Το Σαββατοκύριακο 8 - 9 Φλεβάρη, οι Ελληνες αθλητές θα ριχτούν στη «μάχη» μιας διοργάνωσης που, παραδοσιακά κάθε χρόνο, συγκεντρώνει την ελίτ του παγκοσμίου τζούντο. Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι οι Αλέξης Ντανατσίδης (-81κ.), Ρομάν Μουστόπουλος (-81κ.), Γιώργος Αζωίδης (-73κ.) και Ελισάβετ Τελτσίδου (-63κ.).

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Τους πρώτους βαθμούς για την ελληνική κατάταξη θα έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν οι Ελληνες πυγμάχοι στο «1ο κύπελλο αγώνων "Πραβατζή"». Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο, 8 Φλεβάρη, στο κλειστό στάδιο του Παναθηναϊκού και οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 11.00. Θα πάρουν μέρος, συνολικά, 15 ζευγάρια από όλες τις κατηγορίες.

ΒΟΛΕΪ: Με τη διοίκηση της ΑΕΚ επικοινώνησε ο Χόρχε Ελγκέτα, προκειμένου να δώσει τα συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του λιγκ καπ. Ο Αργεντινός που θα είναι ο νέος τεχνικός της Ενωσης έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Μάρτη (4 ή 5), αφού έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ομπρε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ