Κυριακή 2 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Εκδρομή «ιστορικής μνήμης» στην Πολωνία

Προβλέπονται, εκτός των άλλων, εκδηλώσεις στο «Νοσοκομείο 250», όπου νοσηλεύτηκαν τραυματίες του ΔΣΕ, και στο Στρατόπεδο (σφαγείο) του Αουσβιτς στην Κρακοβία

Η Κεντρική Διοίκηση της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ), συνεχίζοντας τις παιδαγωγικές - ενημερωτικές εκδρομές «Ιστορικής Μνήμης» που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, φέτος, από τις 13 έως τις 21 Ιούλη, διοργανώνει 9ήμερη εκδρομή στην Πολωνία, που περιλαμβάνει, εκτός των άλλων: Επίσκεψη και συμμετοχή σε εκδηλώσεις στο «Στρατιωτικό Νοσοκομείο 250», που λειτούργησε, αποκλειστικά, για τη νοσηλεία - περίθαλψη τραυματιών μαχητών/τριών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ στα 1949 - 1950. Ακόμα, επίσκεψη στο Στρατόπεδο - σφαγείο - του Αουσβιτς στην Κρακοβία.

Για δηλώσεις συμμετοχής - με την παράκληση, όσο το δυνατό συντομότερα για να επιτύχουμε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια - στο τηλέφωνο της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, 210.8222.952, ή στα γραφεία της (Μαυρομματαίων 12, 2ος όροφος), καθημερινά από 9 π.μ. έως 1 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ