Κυριακή 17 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
40ή ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αθήνα στις 5 μ.μ.

Κορυφώνονται σήμερα με τη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία, οι εκδηλώσεις του τριήμερου εορτασμού τιμής και μνήμης από τα 40 χρόνια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Δεκάδες φορείς καταθέτουν στεφάνι, μεταξύ αυτών η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, η ΟΓΕ, η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ κι άλλες αντιστασιακές Οργανώσεις, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη. Στεφάνια κατέθεσαν αντιπροσωπείες της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΚΣ της ΚΝΕ.

Για την πορεία του Πολυτεχνείου στην αμερικάνικη πρεσβεία, η συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής και της ΚΝΕ στην Αθήνα, είναι ορισμένη για τις 5 σήμερα το απόγευμα. Οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί στις 4.30 ως εξής: Σταδίου και Γεωργίου Σταύρου, οι κλαδικές Τομεακές οργανώσεις με την εξής σειρά: Βιομηχανία, Κατασκευές, Τηλεπικοινωνίες, Μεταφορές, Επισιτισμός, Εμπόριο, ΕΒΕ, Χρηματοπιστωτικό, Δικηγόροι, Καλλιτέχνες, ΜΜΕ, Υγεία, ΟΤΑ - Δημόσιο. Σταδίου και Σανταρόζα, οι Τομεακές Επιτροπές ΑΕΙ - ΤΕΙ και Εκπαιδευτικών. Στα Χαυτεία, οι εδαφικές Τομεακές Επιτροπές με την εξής σειρά: Α΄ Αθήνας, Ανατολική, Νότια, Πειραιάς, Θριάσιο, Μεσόγεια, Βόρεια, Δυτική.

Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα γίνει στις 5 μ.μ., στο Πολυτεχνείο. Συγκεντρώσεις θα γίνουν και σε πολλές ακόμα πόλεις σε όλη τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ