Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOΟTBALL LEAGUE
Η κλήρωση του πρωταθλήματος

«Είναι στο χέρι όλων μας, είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε υψηλό επίπεδο στο ποδοσφαιρικό προϊόν», δήλωσε χτες - στην κλήρωση της Football League - ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ανδριανός. Επιβεβαιώνοντας ποιος είναι ο «καημός» της κυβέρνησης και τι περιμένει και από τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα.

«Η Πολιτεία είναι συμπαραστάτης στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης» (σ.σ. για τις εταιρείες και τους επιχειρηματίες). «Στο πλαίσιο αυτό, με Κοινή Υπουργική Απόφαση προχωρήσαμε ο κ. Παναγιωτόπουλος (σ.σ. υπουργός Πολιτισμού) και εγώ με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Σκορδά, στη μείωση του ελάχιστου μετοχικού κεφαλαίου των ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE στις 300.000 ευρώ από τις 500.000 που ήταν». Ωστε να μειωθούν οι κίνδυνοι κραχ.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 29 του μήνα. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι: Ολυμπιακός Βόλου - Γλυφάδα, Βύζας Μεγάρων - Πανηλειακός, Παναχαϊκή - Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος, Φωκικός - Καλλιθέα, Ηρακλής Ψαχνών - ΑΟ Χανιά, Επισκοπή - Φωστήρας (1ος), Εθνικός Γαζώρου - Αιγινιακός, Δόξα Δράμας - Νίκη Βόλου, Καβάλα - Ηρακλής, Τύρναβος - Βατανιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας - Ζάκυνθος, Πιερικός - Καλαμαριά, Κέρκυρα - Αναγέννηση Γιαννιτσών (2ος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ