Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ 1-3
Ονειρο θερινής νυκτός

Ο Ατρόμητος, στην πρώτη αναμέτρηση για τα play offs του Europa League, ηττήθηκε στο Περιστέρι από την Αλκμάαρ με 3-1 (76' πέν. Παπαδόπουλος - 51', 94' Γκούντμουνσον, 74' Τζόχανσον) και είδε τις ελπίδες του για πρόκριση στους ομίλους - ουσιαστικά - να εξανεμίζονται.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν δυνατά, πίεσαν αλλά δεν δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το γκολ που θα τους έβαζε στη θέση του οδηγού. Οι Ολλανδοί ανέκαμψαν και ισορρόπησαν αλλά ούτε αυτοί απείλησαν τους γηπεδούχους. Οι οποίοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν τον έλεγχο.

Ομως, αυτό που ζήτησε ο Παράσχος να αποφευχθεί (σοβαρά λάθη στην αμυντική λειτουργία), συνέβη, ειδικά στις αρχές του β' ημιχρόνου, και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν, σχεδόν, στο έπακρο. Αν συνυπολογιστούν και οι κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια του Ατρόμητου, απαντιέται το ερώτημα γιατί δεν τα κατάφερε.

Είχε ενθουσιασμό, προσπάθησε αλλά δεν παρουσίασε τα κατάλληλα στοιχεία που θα τον έφερναν κοντά στο ποθητό. Αντίθετα, το μείγμα ικανοτήτων και εμπειρίας της Αλκμάαρ, της έδωσαν αυτό που ήθελε. Να βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι στους ομίλους. Πλέον, ο επαναληπτικός της επόμενης Πέμπτης έχει - στην πραγματικότητα - αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σηφάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας (85' Καραμάνος), Δημούτσος (70' Μπρίτο), Καραγκούνης (61' Ναπολεόνι), Γκαρσία, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν, Γιόχανσον, Φιργκέφερ, Χουβελέουβ, Βόιτενς, Χένρικσεν, Γκουντέλι, Ελμ (71' Οφερτουμ), Μπέερενς (86' Μάρτενς), Γκούντμουνσον, Τζόχανσον (90'+2' Μπεργκχάους).


Icon


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ