Κυριακή 23 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές

-- Η Λέσχη Φίλων Μόντρεαλ Καναδά προσέφερε το ποσό των 2.500 δολαρίων Καναδά για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

-- Η Λέσχη Φίλων ΗΠΑ προσέφερε 1.600 δολάρια ΗΠΑ για την οικονομική στήριξη του ΚΚΕ.

-- Με την ευκαιρία της επίσκεψης των Γιώργου Μαρίνου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και του Κώστα Παπαδάκη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, στην οικονομική εξόρμηση που έγινε στο Τορόντο συγκέντρωσαν και πρόσφεραν στο ηρωικό ΚΚΕ, συνολικά, 6.890 δολάρια Καναδά. Η καπιταλιστή κρίση στην Ελλάδα έχει χτυπήσει το λαό της και ειδικότερα την εργατική τάξη, τους άνεργους, τους νεολαίους φτωχών οικογενειών και τις γυναίκες. Η οικονομική προσφορά είναι μία μικρή αλλά σημαντική συμβολή για την προώθηση των αγώνων του ηρωικού μας κόμματος, του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, πρόσφεραν οι σύντροφοι, φίλοι και οπαδοί τα αντίστοιχα ποσά σε δολάρια Καναδά:

Νίκος Δαμιανός 150, Παύλος Κατσέτος 60, Θανάσης Παρλάνης 60, Ελένη 100, Τάσσος Δημόπουλος 200, Σοφία και Τάσσος Ισχυρόπουλος 100, Νίκος Μακρής 100, Νώντας Ηλιάδης 100, Παναγιώτης Καραγιώργος 500, Δημήτρης Καμπίτσης 200, Νίκος Μπαλούμπας 20, Σταύρος Παχής 200, Παύλος Κατσέτος 100, Γιάννης Κωνσταντινίδης 50, Κώστας Γενάρης 50, Δήμος 50, Λάκης Παπαδόπουλος 70, Γιάννης Πολυζώης 20, Χαρίτος Παναγιωτίδης 160.

-- Επίσης, η Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Τορόντο, στη μνήμη όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για την ειρήνη, τη δημοκρατία και την κοινωνική πρόοδο προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσό των 1.000 δολαρίων.

-- Ακόμα, ο Θανάσης Παρλάνης, από το Τορόντο του Καναδά, πρόσφερε, στη μνήμη της συντρόφισσας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που έφυγε από τη ζωή στις 19 Μάη 2013, το ποσό των 600 δολαρίων Καναδά για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

-- Ο Λευτέρης Λιαμακερός, στη μνήμη του πατέρα του ο οποίος γύρισε από τη Ρωσία στην Ελλάδα την περίοδο της επανάστασης των Μπολσεβίκων. Παρά την πίεση που δεχόταν από τις κατοχικές δυνάμεις στη Κατοχή για να τους παραδώσει το λάδι αυτός το μοίρασε στο φτωχό λαό του νησιού του. Προσφέρει στο κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, το ποσό των 500 δολ. Καναδά.

-- Ο Κυριάκος Γεωργίου, στη μνήμη του πατέρα του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, μέσω Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Ροδόπης, προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 100 δολ. Καναδά.

-- Η Πίτσα Καραναγνώστη Δημητροπούλου, στη μνήμη του συζύγου της, ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, που στις 19 Ιούλη συμπληρώνονται 18 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσό των 100 δολαρίων Καναδά. Ο Δημήτρης ήταν συνειδητοποιημένος κομμουνιστής και όλη του τη ζωή πάλευε για τα δικαιώματα του εργάτη, για την ειρήνη, τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

-- Ο Μάρκος Τασσίκας, στη μνήμη του πατέρα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΣΣΙΚΑ, προσφέρει 400 δολάρια. Επίσης στη μνήμη του συντρόφου Δ. ΤΑΣΣΙΚΑ ο Θανάσης Λιανός προσφέρει άλλα 400 δολάρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ