Σάββατο 18 Μάη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΠΑΜΕ καλεί στη Μαραθώνια Πορεία

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη Μαραθώνια Πορεία απευθύνει το ΠΑΜΕ με ανακοίνωση στην οποία σημειώνει: «Ο αγώνας κατά των ιμπεριαλιστικών σχεδίων είναι συνυφασμένος με τον αγώνα για ζωή με τα δικαιώματα της εργατική τάξης. Οι πολιτικές που στρώνουν το χαλί στους βιομήχανους, στα μονοπώλια, στις πολυεθνικές, για να ξεζουμίζουν τον ιδρώτα της εργατικής τάξης, ταυτίζονται με τις πολιτικές που σχεδιάζουν, πυροδοτούν και υλοποιούν πολέμους επιθετικούς, βομβαρδισμούς, καταστροφές.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μετανάστες, τους νέους και τις νέες να πλαισιώσουν την 34η Μαραθώνια πορεία που οργανώνει η ΕΕΔΥΕ, να συντονίσουν το μαχητικό τους βηματισμό με τους συναγωνιστές που ανοιχτά και θαρρετά αντιστέκονται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ανάφλεξης νέων πολέμων και σε άλλες χώρες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν νέες ενεργειακές πηγές, να μοιράσουν αγορές και να ελέγξουν τους δρόμους μεταφοράς.

Να πορευτούν με αυτούς που δεν κρύβουν τις αιτίες που γεννούν τους επιθετικούς πολέμους, που δεν κρατάνε ίσες αποστάσεις από το θύμα και το θύτη και, για άλλη μια φορά, θα βροντοφωνάξουν "ο ιμπεριαλισμός δεν είναι ανίκητος"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ