Σάββατο 27 Απρίλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Κινητοποίηση - απάντηση στο αίσχος των φασιστοειδών

Σε κινητοποίηση μπροστά από τα εξωτερικά ιατρεία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη καλούν σήμερα Σάββατο, στις 9 το πρωί τρία ταξικά σωματεία. Με το σύνθημα «Εξω οι ναζί - φασίστες από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο» το Παναρκαδικό Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Εργαζομένων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας και το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομών Πελοποννήσου καταγγέλλουν την απαράδεκτη ενέργεια της Χρυσής Αυγής που οργανώνει για σήμερα το πρωί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο «αιμοδοσία μόνο για Ελληνες» και καλούν το λαό και τη νεολαία της Τρίπολης να αποτρέψει αυτή την άθλια ενέργεια.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους τονίζουν ανάμεσα σε άλλα:

«Οι εν Ελλάδι Ναζιστές και φασιστοειδή τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμιά δουλειά στο Νοσοκομείο. Η οργάνωσή τους, οι πολιτικοί τους απόγονοι, ο Χίτλερ και οι συνεργάτες τους στην Ελλάδα έχουν τα χέρια τους βαμμένα με αίμα. Το αίμα του λαού μας.

Τεράστιες πολιτικές και ηθικές ευθύνες έχει η διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Μετά από την απαράδεκτη υποδοχή που τους έκανε προ 2 μηνών για να επιθεωρήσουν τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και ως επιθεωρητές του υπουργείου πήγαν να ελέγξουν αν εφαρμόζεται η αντιλαϊκή πολιτική που διαλύει και ιδιωτικοποιεί το σύστημα Υγείας, τώρα τους οργανώνει και αιμοδοσία. Είναι το ίδιο συνυπεύθυνοι και βοηθούν τους εγκληματίες Ναζιστές στην Ελλάδα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ