Κυριακή 28 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Από την πρόσφατη εμφάνιση του ηθοποιού Στέφανου Ληναίου,(στο μέσον), με τους βετεράνους σκακιστές, Χρ. Κεφαλή , Σπ. Ιλαντζή, Πέτρ. Κολυβά και Αχιλ. Μητσάκο,στο «Κάισσα Καφέ»
Από την πρόσφατη εμφάνιση του ηθοποιού Στέφανου Ληναίου,(στο μέσον), με τους βετεράνους σκακιστές, Χρ. Κεφαλή , Σπ. Ιλαντζή, Πέτρ. Κολυβά και Αχιλ. Μητσάκο,στο «Κάισσα Καφέ»

ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ των διοργανωτών του «Κάισσα - Καφέ» και της αξιόλογης εκδήλωσης που είχαν με τον ηθοποιό Στέφανο Ληναίο, ο οποίος περιέγραψε την επαφή του με το σκάκι για πρώτη φορά, αντιμετωπίζοντας σε σκακιστικούς αγώνες τους εξαίρετους ηθοποιούς Δημήτρη Μυράτ, Παντελή Ζερβό, Μίμη Βεάκη, Τάκη Παπαματθαίου, Γιώργο Αρμαδώρο, Δημήτρη Καλλιβωκά κ.ά.

Επίσης αναφέρθηκε στο πόσο συνέβαλαν οι μικροί ρόλοι που είχε ως νέος ηθοποιός στο να έχει πολύ χρόνο για σκάκι, ενώ ανακοίνωσε και μια μεγάλη προσφορά του θεάτρου «Αλφα», να παρακολουθήσουν όλοι οι σκακιστές (αρκεί να λένε στο ταμείο τη λέξη «σκάκι») με έκπτωση 50% τις παραστάσεις του έργου «Ενας εχθρός του λαού».

Η στήλη μας έχει αναφερθεί πολλές φορές: «Ποιος φορέας θα αναλάβει τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ηθοποιών που δυστυχώς διεξάγεται κάθε 20 χρόνια;» (Το 1ο 1973 στο θέατρο «Αλφα» με νικητή τον Ανδρέα Φιλιππίδη και το 2ο 1992 στο ΣΥ Εθνικής Τράπεζας με νικητή τον Τάκη Παπαματθαίου).

Ετσι, η εκδήλωση αυτή έγινε με αφορμή την προκήρυξη του 3ου Πρωταθλήματος Ηθοποιών (έστω και μετά τη λήξη νέας 20ετίας) με την πρωτοβουλία των δραστήριων σκ. συλλόγων και του ηθοποιού Στέφανου Ληναίου. Ο πρώτος προκριματικός γύρος έγινε ήδη την περασμένη Τρίτη στο «Κάισσα Καφέ», θα ακολουθήσουν και άλλοι προκριματικοί γύροι και το φθινόπωρο θα πραγματοποιηθεί η Τελική Φάση. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επαγγελματίες ηθοποιοί, αλλά και ερασιτέχνες. Πληροφορίες στους διοργανωτές Πέτρο Κολυβά, Κοσμά Κέφαλο, Σπύρο Ιλαντζή και στο τηλέφωνο 211.4110.320.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ