Σάββατο 20 Απρίλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Καθοριστική στροφή

Ανεβάζει το θερμόμετρο της αγωνίας η σημερινή 21η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, αφού μια στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται κομβικά παιχνίδια που θα κρίνουν τη συμπλήρωση της τετράδας, αλλά και το θέμα της παραμονής στην κατηγορία. Για το πρώτο ζήτημα τα φώτα στρέφονται στην αναμέτρηση του Αργοστολίου με τον Παναθηναϊκό στην Κεφαλονιά, όπου οι δυο αντίπαλοι είναι οι βασικοί μνηστήρες του τέταρτου σκαλοπατιού. Αν οι γηπεδούχοι νικήσουν τους «πράσινους» με διαφορά τριών γκολ, τότε η τέταρτη θέση των πλέι οφ είναι δική τους. Σε διαφορετική περίπτωση όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, τη Δευτέρα (22/4) στο «Ιωνικό» κολυμβητήριο στη Χίο. Την ίδια ώρα μια κατηγορία θα κριθεί στο «Ποσειδώνιο» όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ηλιούπολη, με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται τη νίκη για να μην ακολουθήσουν το Ναυτικό Ομιλο Πατρών στην Α2. Η αγωνιστική περιλαμβάνει και ντέρμπι κορυφής, αφού ο Ολυμπιακός που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο υποδέχεται τη σίγουρα δεύτερη Βουλιαγμένη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (κοινή ώρα έναρξης 18.00): Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ - Ηλιούπολη, ΝΟ Πατρών - Χανιά, Πανιώνιος - Κέρκυρα, Αργοστόλι - Παναθηναϊκός, Παλαιό Φάληρο - Χίος.

  • Για τη 12η αγωνιστική στην Α1 γυναικών θα γίνουν τα παιχνίδια: (14.00) Νηρέας Χαλανδρίου - Ηρακλής , (16.00) Ολυμπιακός - Εθνικός, (16.00) ΝΕ Πατρών - Τρίτωνας Αμαρουσίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ