Σάββατο 13 Απρίλη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
19o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αλλη μια κερδισμένη μάχη για το portal του «902.gr»

Τη μέρα έναρξης του Συνεδρίου κατέγραψε μια από τις μεγαλύτερες επισκεψιμότητες από την έναρξη της λειτουργίας του

Μια ακόμα μάχη έδωσε με επιτυχία το portal του «902.gr» την Πέμπτη, μέρα έναρξης του Συνεδρίου, καταγράφοντας μια από τις μεγαλύτερες επισκεψιμότητες από την αρχή της λειτουργίας του. Το portal μετέδωσε ζωντανά την εισηγητική ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ μετέδιδε σταθερά ειδήσεις και ρεπορτάζ από το χώρο του Συνεδρίου, σχόλια για το πώς είδε ο ηλεκτρονικός και διαδικτυακός Τύπος το Συνέδριο και άλλα σχετικά θέματα, μαζί με τη ροή των ειδήσεων από την υπόλοιπη επικαιρότητα της ημέρας.

Οι «μοναδικοί» επισκέπτες στην ιστοσελίδα του portal έφτασαν την Πέμπτη τους 16.100, ενώ οι συνολικές επισκέψεις άγγιξαν τις 27.000! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η επισκεψιμότητα του portal παρέμεινε υψηλή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ της Πέμπτης. Τα θέματα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών, ήταν το βίντεο με την παρουσίαση της εισήγησης της ΚΕ από την Αλέκα Παπαρήγα, το οπτικοακουστικό αφιέρωμα που ετοιμάστηκε ειδικά για την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου, οι δηλώσεις των προσκεκλημένων και το φωτορεπορτάζ από τις εργασίες.

Τη μετάδοση της εισήγησης από την Αλέκα Παπαρήγα παρακολούθησαν ζωντανά πάνω από 1.700 επισκέπτες, ένας από τους μεγαλύτερους αριθμούς που έχει καταγράψει το portal σε ζωντανή ροή, παρά το γεγονός ότι την ίδια ώρα μετέδιδαν ζωντανά τις εργασίες του Συνεδρίου τόσο η ΕΤ1, όσο και η τηλεόραση του «902», που μαζί με το ραδιόφωνο συνέδραμαν την καθοριστική συμβολή που είχαν τα Μέσα του Κόμματος στην προβολή του Συνεδρίου και τη ζωντανή μετάδοση της έναρξης των εργασιών.

Ενα ακόμα στοιχείο που δείχνει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του portal για το Συνέδριο του ΚΚΕ, είναι ότι χτες, δεύτερη μέρα των εργασιών, συνεχίστηκε η υψηλή επισκεψιμότητα στα ίδια θέματα που συγκέντρωσαν την προσοχή των αναγνωστών και την Πέμπτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ