Σάββατο 23 Φλεβάρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αλλεργία ακόμα και στη λέξη «μετανάστης»!

Ούτε τις λέξεις «πρόσφυγες» και «μετανάστες» σε τίτλο δραστηριότητας σε σχολείο δεν μπορούν να δουν οι Χρυσαυγίτες. Κατέθεσαν Ερώτηση στη Βουλή (συγκεκριμένα ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος) με τίτλο «Περίεργο πολιτιστικό πρόγραμμα σε δημοτικό σχολείο»! Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρόγραμμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας. Το πρόγραμμα είχε τίτλο «Ως πρόσφυγες μπροστά στη μετανάστευση».

Στην Ερώτηση η Χρυσή Αυγή αναρωτιέται «ποια η σκοπιμότητα του προγράμματος αυτού με το συγκεκριμένο τίτλο», «πού αποσκοπεί και για ποιον λόγο επιλέγεται αυτό να γίνει εν ώρα μαθήματος», «ποιος είχε την πρωτοβουλία για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος», «αν η αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης γνώριζε το συγκεκριμένο πρόγραμμα». Μάλιστα, ρωτά και «τι προτίθεται να πράξει ο υπουργός προκειμένου να αποδοθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες»!

Η Επιτροπή Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ Κεντρικού Τομέα Αθήνας καταγγέλλει «τη νέα πρόκληση των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας» και απαιτεί: «Το υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Καμία απειλή και δίωξη δεν θα περάσει»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ