Σάββατο 12 Γενάρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ φοροαπαλλάσσουν το κεφάλαιο

Αλέκα Παπαρήγα: Η λογική της κυβέρνησης είναι αυτή, ότι πρέπει να πάρω από το λαό ό,τι του έχει μείνει στην τσέπη για να διαμορφώσω τα έσοδα του κράτους, για να πληρώνω τον κρατικό μηχανισμό, τα τοκοχρεολύσια κλπ. Αν μείνει και κάτι, να το επιστρέφω στο μεγάλο κεφάλαιο

  • Αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο φέρνει συντριπτικά κατάγματα σε μισθωτούς, συνταξιούχους, μικρούς αυτοαπασχολούμενους, αγροτιά και μεγάλη μείωση φόρου στις ανώνυμες εταιρείες και σ' αυτές που είναι μέσα στο χρηματιστήριο. Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού θα γίνουν φοροφυγάδες. Οχι από ιδεολογία, αλλά γιατί δεν θα μπορούν να πληρώσουν. Σήμερα το εισόδημά τους δε φτάνει να καλύψει ούτε στοιχειώδεις ανάγκες.
  • Να μην πληρώσει ο λαός ούτε ένα ευρώ. Πολιτικά είναι απαράδεκτο να πληρώσει ο λαός τα βάρη της κρίσης, δεν τη δημιούργησε αυτός. Ούτε η κρίση δημιουργείται από τη φοροδιαφυγή, ακόμη και τη φοροδιαφυγή του μεγάλου κεφαλαίου, γιατί οι φοροαπαλλαγές και κυρίως η νόμιμη κλοπή που κάνει είναι απείρως μεγαλύτερη από τη φοροδιαφυγή. Πρέπει να μάθει ο λαός να απειθαρχεί στις άδικες αποφάσεις.

ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ