Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Καλεί σε συγκέντρωση για το φορολογικό

Την επόμενη Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ.

Αγωνιστική συγκέντρωση ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης, οργανώνει την Τετάρτη 12/12, στις 6:30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της πόλης, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Οπως τόνισαν, σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ, «σαν να μην έφταναν οι δραστικές μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα ανεργίας, σαν να μην έφταναν τα βάρβαρα χαράτσια μέσω ΔΕΗ για τα σπίτια, ή μέσω εφορίας για το εισόδημα, η έκρηξη της ανεργίας και της ακρίβειας, με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, ετοιμάζεται να γδάρει εκ νέου τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες. Από την άλλη όμως πλευρά, τους βιομήχανους, τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους μεγαλέμπορους, κλινικάρχες και μεγαλοεπιχειρηματίες, όχι μόνο δεν τους ακουμπά, αλλά συνεχίζει την πολύμορφη στήριξή τους».

Κι αφού αναφέρθηκαν στα νέα φορομπηχτικά μέτρα που προβλέπονται, υπογράμμισαν: «Απέναντι σ' αυτή την επίθεση - οδοστρωτήρα, πρέπει να υπάρξει γενικός ξεσηκωμός εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, μικρών ΕΒΕ και αγροτών, για να αποτρέψουμε στην πράξη το νέο Ν/Σ και τη γενικότερη βάρβαρη ταξική πολιτική».

Με κεντρικό σύνθημα «να σταματήσουμε την άγρια φορολογία του λαού, να φορολογηθούν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου με 45%», στο συλλαλητήριο καλούνται να πάρουν μέρος εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, μικροί αγρότες και ΕΒΕ του νομού, στηρίζοντας τα αιτήματα που διαμορφώνονται με βάση τη στήριξη της εργατικής - λαϊκής οικογένειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ