Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πλώρη για μετάλλιο οι νεάνιδες

Με τις ΗΠΑ θα κοντραριστεί σήμερα η Εθνική μας
Με τις ΗΠΑ θα κοντραριστεί σήμερα η Εθνική μας
Πλώρη για ένα μετάλλιο έχει βάλει η Εθνική ομάδα Νεανίδων, η οποία πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης που διεξάγεται στο Περθ, παίρνοντας τη νίκη επί της Βραζιλίας με σκορ 14-8. Οι κοπέλες του Γιώργου Μορφέση με εντυπωσιακή εμφάνιση στην προημιτελική φάση επικράτησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα της Βραζιλίας.

«Η Βραζιλία μπόρεσε και χάλασε το ρυθμό μας κι εμείς χάσαμε πολλές ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω, ήμασταν λίγο μπερδεμένοι. Πάντως, από την 3η περίοδο φάνηκε η πραγματική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πλέον τώρα πετύχαμε έναν από τους στόχους μας, μπήκαμε στα ημιτελικά και απέναντι στις ΗΠΑ πρέπει να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο αντίπαλος της Εθνικής μας σήμερα (9.40 π.μ.), οι ΗΠΑ, προκρίθηκε επικρατώντας της Νέας Ζηλανδίας με σκορ 16-7.

  • Στους έφηβους η Σερβία κέρδισε εύκολα τον Καναδά με 17-6 (3-1, 4-1, 4-2, 6-2) και θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής ομάδας στον προημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, που θα γίνει επίσης σήμερα στις 12.30 μ.μ., ώρα Ελλάδας.

«Θα το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις», αρκέστηκε να πει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς.

Την πρόκριση στην οκτάδα πήραν και οι ΗΠΑ, επικρατώντας της Βραζιλίας με 19-11 και τώρα θα αντιμετωπίσουν την Κροατία.

  • Με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά (20.00) συνεχίζεται σήμερα η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ