Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Ταύρος» ο Φωστήρας

Φάση από το ματς Φωστήρα - Πανιωνίου

Eurokinissi

Φάση από το ματς Φωστήρα - Πανιωνίου
Στον Ταύρο έγινε χτες η έκπληξη στους πρώτους αγώνες του τρίτου γύρου των «32» του κυπέλλου Ελλάδας. Μπορεί να πέρασαν 41 χρόνια από την τελευταία νίκη του Φωστήρα κόντρα στον Πανιώνιο, ωστόσο με σκόρερ τον Ηλία Κάμπα στο 34΄ ο «φονέας των γιγάντων» τιμώρησε την αλαζονεία του Πανιωνίου που υποτίμησε τον αντίπαλο του και το πλήρωσε. Ετσι η ρεβάνς δυσκολεύει για τους Νεοσμυρνιώτες. Στ' άλλα ματς: Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του ύστερα από ένα... άσφαιρο πρώτο μέρος, αφυπνίστηκε στην επανάληψη και με τέρματα των Τζεμπούρ (47'), Μήτρογλου (71') κέρδισε στο «Γ. Καραϊσκάκης» 2-0 την Παναχαϊκή και είναι σχεδόν βέβαιος για τους «16», αφού η ρεβάνς στην Πάτρα θα είναι μάλλον τυπική διαδικασία.

Στη Λιβαδειά με γκολ των Πόι (34'), Ροτζέριο (88') οι Βοιωτοί βρίσκονται σχεδόν με τα δύο... πόδια στην επόμενη φάση μετά τη νίκη 2-0 επί του Πιερικού.

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ πήρε αέρα πρόκρισης με 1-0 (59' πέναλτι Παπάζογλου) με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να «φωνάζουν» για τον καταλογισμό της παράβασης που τους οδήγησε στην ήττα από τον διαιτητή Κύζα.

Η τρίτη φάση του θεσμού συνεχίζεται σήμερα με τη διεξαγωγή ακόμη τεσσάρων αγώνων. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Προοδευτική (18.30 ΟΤΕ SPORT 1)). Στην Κομοτηνή την ίδια ώρα (18.30 OTE SPORT 3) ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου, ενώ νωρίς στον Τύρναβο (14.30 OTE SPORT 1) η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα. Τέλος, στα Γιάννενα η αυλαία των αγώνων θα πέσει με το ματς του ΠΑΣ κόντρα στον Πανσερραϊκό (20.30 OTE SPORT).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ