Σάββατο 27 Οχτώβρη 2012 - Κυριακή 28 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΧΤΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει τη διοίκηση του δήμου για τη «Χρυσή Αυγή»

Η Αχτιδική Επιτροπή Περιστερίου του ΚΚΕ καταγγέλλει τη διοίκηση Παχατουρίδη (ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ.), η οποία αρνήθηκε και εμπόδισε τη διεξαγωγή συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα να μην επιτραπεί στους Χρυσαυγίτες να καταθέσουν στεφάνι στην επέτειο της 28ης Οκτώβρη.

Οπως αναφέρεται, ανάμεσα σε άλλα, στη σχετική ανακοίνωση: «Ο ίδιος ο δήμαρχος είπε πως "δεν έχει καλέσει κανένα κόμμα στον εορτασμό και αν εμφανιστεί κάποιος θα του γυρίσει την πλάτη". Δηλαδή, έβαλε όλους στο ίδιο τσουβάλι και φυσικά απέφυγε να πάρει θέση για τη "Χρυσή Αυγή". Αυτοί που ανέχονται τους φασίστες είναι συνένοχοι με αυτούς που τους ενθαρρύνουν.

Την ώρα που η "Χρυσή Αυγή", αυτή η εγκληματική ναζιστική οργάνωση, χτυπάει ανήμπορους μετανάστες, κάνει τον πλασιέ των επιχειρηματιών, υπερασπίζεται τη δικτατορία των μονοπωλίων και υμνεί τον Χίτλερ, η διοίκηση Παχατουρίδη θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος καν να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ας βγάλουν συμπεράσματα οι εργαζόμενοι και η φτωχολογιά του Περιστερίου για τη στάση της διοίκησης Παχατουρίδη. Το ΚΚΕ καλεί τους εργατοϋπάλληλους να πουν ένα μεγάλο, σύγχρονο ΟΧΙ στους καπιταλιστές και στους πολιτικούς τους εκπροσώπους και στην Τοπική Διοίκηση».

Με αφορμή αναφορές που έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου Περιστερίου ότι ούτε στην Πετρούπολη έχει γίνει κάτι τέτοιο, θυμίζουμε πως την προηγούμενη βδομάδα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης πάρθηκε ομόφωνη απόφαση - με αφορμή τα στοιχεία που ζητούσε η «Χρυσή Αυγή» για τους παιδικούς σταθμούς - να μη δοθεί κανένα τέτοιο στοιχείο, ενώ επικαιροποιήθηκε και απόφαση που καταδίκαζε κάθε οργάνωση όπως η «Χρυσή Αυγή» που είναι υπέρ του ρατσισμού και του φασισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ